Ko u boga

Šuškalo se o prekidu, no zaljubljeni pogledi glumice prema 13 godina starijem dečku govore sve

Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (©morrison/Press Association/PIXSELL) +0 Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Galerija

Dakota Johnson i Chris Martin navodno su prekinuli u lipnju, no par je riješio sve nesuglasice.

Sredinom lipnja Hollywoodom se proširila vijest o prekidu glumačko-glazbenog para.

Pogledaj i ovo Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) nije im uspjelo Upoznali su se na njegovu koncertu i odmah se zbližili, no poznatu ljepoticu zamijenio je mnogo mlađom kolegicom

Bila je riječ o glumici Dakoti Johnson i frontmenu grupe Coldplay, Chrisu Martinu koji se viđaju nešto više od 2 godine.

Navodno je slavni par prekinuo u svibnju, no prekid su uspjeli skrivati više od mjesec dana. "Razgovarali su o zarukama i vjenčanju, no na kraju su odlučili prekinuti. Njihovi prijatelji i obitelj su jako iznenađeni, ovo je svima bio šok", otkrio je tada nepoznati izvor za britanski The Sun.

Naime, par je čitavo vrijeme bio vrlo tajnovit po pitanju svoje veze, no neki su detalji ipak uspjeli procuriti, pa se tako šuškalo kako je razlog prekida bila činjenica kako 13 godina mlađa Dakota još uvijek ne želi djecu, dok je 42-godišnji Martin htio proširiti obitelj.

Podsjetimo, slavni glazbenik iz propalog braka s glumicom Gwyneth Paltrow već ima dvoje djece - kćer Apple i sina Mosesa.

Ipak, dva mjeseca nakon takvih glasina koje nikada nisu službeno potvrđene, par je viđen u romantičnoj šetnji, a prošle srijede uhvaćeni su i tijekom ručka u jednom restoranu u New Yorku.

Smeđokosa glumica čitavo je vrijeme zaljubljeno gledala svog dečka, pa se čini kako je među njima sve u najboljem redu ili su uspjeli riješiti sve nesuglasice.

Također, Dakota je u odličnim odnosima s Gwyneth i njezinim novim suprugom, no ovoga puta bili su u društvu nepoznate prijateljice. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) +2 Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Celebrity Holivudska glumica pokazala novu frizuru ali i dečka koji nosi nama vrlo poznato ime i prezime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene