Chris Martin navodno je viđen kako ljubi Dua Lipu.

Galerija


Frontmen grupe "Coldplay" Chris Martin navodno je viđen kako ljubi jednako slavnu kolegicu imena Dua Lipa, i to iza pozornice festivala Glastobury na kojem su oboje nastupili, samo dva tjedna nakon što je prekinuo vezu s glumicom Dakotom Johnson.

Vezani članci Dua Lipa i Anwar Hadid Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte Dua Lipa Prisjetila se egzotičnog odmora, a nije zaboravila naglasiti ni tonirano tijelo

Neimenovani izvor tvrdi kako je 42-godišnjeg Chrisa vidio s 23-godišnjom Duom Lipom kako se ljube iza pozornice te kako su tijekom trajanja cijelog festivala bili poprilično bliski.

No Chris je cijelu priču opovrgnuo i oglasio se putem svog glasnogovornika.

"Za razliku od nekih napisa u novinama, želimo reći i potvrditi da se Chris Martin i Dua Lipa nisu poljubili na Glastonbury festivalu te da su samo prijatelji. Bili su oboje na prostoru festivala ali u većoj grupi prijatelja", stoji u izjavi njegova glasnogovornika za Daily Mail.

No, prema pisanju The Suna, Chris je bio opčinjen mlađahnom pjevačicom od trenutka kada ju je ugledao.

"Čim je uhvatio njezin pogled, kad da ga je nešto pogodilo. Nije se odvajao od nje cijelu noć. Ona je izgledala sretno jer se nalazi u njegovu društvu, čak ga je upoznala s članovima obitelji koji su bili tamo. Kemija između njih bila je očita, a poljubac se dogodio na putu prema jednom baru", izjavio je neimenovani izvor.

Dua je nedavno prekinula vezu s kulinarskim chefom Issacom Carewom nakon godinu i pol dana, no nakon toga su je već povezivali s 20-godišnjim Anwarom Hadidom, bratom slavnih manekenki Gigi i Belle.

Chris je također nedavno prekinuo vezu s 29-godišnjom Dakotom Johnson jer ona navodno nije bila spremna imati djecu i s njim osnovati obitelj.

Je li na pomolu stvarno nova ljubav ili je ipak riječ samo o prijateljstvu, pokazat će vrijeme.

Alka Vuica s 58 godina objavila fotografiju u toplesu, fanovi u šoku: "Moram popiti tabletu za tlak"