Jared Leto je utjelovio Paola Guccija u novom filmu "House of Gucci", a prvi trailer filma sve je ostavio bez teksta zbog njegove uloge.

Galerija


Prva najava filma "House of Gucci" oduševila je mnoge zbog činjenice kako su Lady Gaga i Adam Driver utjelovili Patriziju Reggiani i Maurizija Guccija, no ono što baš nikome nije promaknulo je i Jared Leto, koji u filmu glumi Paola Guccija.

Vezani članci Scena iz filma House of Gucci Ekstravagantni život najpoznatije obitelji iz svijeta mode ponovno je u centru pažnje, a shvatit ćete zašto kad vidite ove prizore! Lady Gaga Lady Gaga pokazala guzu u tangama, ovo je jedna od njezinih najgolišavijih fotografija u posljednje vrijeme

49-godišnji oskarovac na Instagramu je objavio fotku sa snimanja filma, u kojem su ga dosta postarali, a mnogi njegovi obožavatelji ne mogu vjerovati da je to zapravo on. "Odmah mu dajte Oscara", "Najbolji si", "Napravio si odličan posao, jedva čekam film", "Wow, pravo remek-djelo", samo su neki od komentara njegovih pratitelja.

Jared će u novom filmu biti ćelavi, stariji muškarac, a na prvi pogled nitko ne bi pogodio da se radi upravo o njemu.

Film "House of Gucci" u kinima bi se trebao pojaviti 24. studenog, a sniman je u Italiji od veljače do svibnja ove godine. Već mjesecima u javnost izlaze fotografije sa snimanja zbog kojih je film već sada dobio hordu obožavatelja diljem svijeta. Brojna slavna lica pokazat će svoja glumačka umijeća, a među ekipom koju je okupio Ridley Scott našao se i legendarni Al Pacino.

Bila je na više od 360 zahvata, eksplodirali su joj dijelovi tijela i uništeni mišići pa je osuđena na posjete kirurgu do kraja života: "Čudo je što sam tako dugo poživjela"

Bila je glavna atrakcija na plaži, u tangicama samouvjereno šetala, a nema tko se nije okrenuo u njezinom smjeru