melem za oči

Podijelio nagu fotku da potakne na važnu aktivnost, no mnogi su primijetili jednu sitnicu: "Nevjerojatno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jared Leto objavio je staru fotografiju isklesanog torza, no i trenutačno je istreniran, i to više nego ikada prije zbog uloge u filmu "Tron 3".

Glazbenik i glumac Jared Leto (48) isklesao je svoje tijelo za novu ulogu, a iskoristio ga je i da potakne obožavatelje na glasanje. 

Pogledaj i ovo Jared Leto Zna se i zašto Miljenik žena objavio golišavu fotku pa izazvao čuđenje, svi se pitaju kako je moguće da on ima 50 godina

"Sretna srijeda. P.S. Ne zaboravite glasati", napisao je Jared uz seksi selfie. Pozirao je pred ogledalom, a čini se kako je to učinio potpuno gol i umalo je pokazao previše. 

Obožavateljice je oduševio njegov isklesani torzo pa su mu obećale da će što prije glasati, dok su drugi primijetili da je riječ o staroj fotografiji. "I dalje volim ovu sliku", "Znamo da je ovo staro", "Hvala ti", "Trebamo novu verziju ove fotografije", "Nevjerojatno. Uvijek predivan", "Tako si seksi", komentirale su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy hump day P.S. Don’t forget to vote 🗳

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Iako je Jared objavio staru sliku, njegov je torzo i sada istreniran, i to više nego ikada. Naime, glumac naporno vježba za novu ulogu u filmu "Tron 3", nastavku popularne znanstvenofantastične franšize. 

Inače, Leto je u ožujku iznenadio javnost kada je rekao da se šokirao jer nije znao da je korona zavladala svijetom. "Opa! Prije 12 dana započeo sam tihu meditaciju u pustinji. Bili smo potpuno izolirani. Nije bilo mobitela, komunikacije i slično. Nismo imali pojma što se događa izvan ovog odmarališta", napisao je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene