Lady Gaga, Adam Driver i Jared Leto posljednjih tjedana snimaju film "House of Gucci" u Rimu, a fotografi prate svaki njihov pokret. Glumci su za posljednje scene bili gotovo neprepoznatljivi.

Galerija


Lady Gaga i Adam Driver već tjednima borave u Italiji gdje snimaju novi film "House of Gucci", a fotografi vjerno prate svaki njihov korak. Popularna pjevačica na setu se ovih dana pojavila u vjenčanici, a očito su snimali dan vjenčanja Patrizije Reggiani i Maurizija Guccija na ulicama Rima.

Vezani članci Lady Gaga - 1 Nije mogla zadržati suze dok je govorila o napadu koji je doživjela, s fizičkim i psihičkim posljedicama se i danas bori Lady Gaga Svakako je neprepoznatljiva zbog nove boje kose, no ovakva bi pobjegla i paparazzima da je nije odala seksi tetovaža

Svoju prepoznatljivu platinastu kosu Gaga je sakrila ispod smeđe perike, a veličanstvena vjenčanica naglasila je njezinu pojavu. Komentari su se odmah počeli redati po internetu, a njezini obožavatelji ističu kako joj bijelo savršeno pristaje.

Osim Lady Gage i Adama Drivera, na setu su uhvatili i Jareda Leta koji glumi Paola Guccija. Ljepotan je potpuno neprepoznatljiv na fotkama sa seta, a zbog uloge se potpuno transformirao. Paolo je inače bio potpredsjednik i direktor tvrtke Gucci godinu dana prije nego što ga je njegov ujak Rodolfo Gucci maknuo iz obiteljskog posla 1978. zbog toga što je nasilu htio provesti modernizaciju. Preminuo je 1995. od kroničnog hepatitisa u dobi od 64 godine.

Podsjetimo, slavni glumci snimaju film koji prati život i ubojstvo Mauzirija Guccija. Nakon dvije godine istrage policajci su shvatili da je ubojstvo naručila njegova supruga Patrizia Reggiani, koja je zbog toga odslužila i kaznu od 18 godina zatvora.

Nezadovoljna isplatom od više od milijun dolara godišnje koju je dobivala nakon razvoda, Patrizia je odlučila okončati život svom bivšem. Novinari su je onda pitali i zbog čega sama nije ubila supruga. "Moj vid nije dobar, a nisam htjela promašiti", rekla je. Nakon što je na suđenje Patriziji završilo, Giccijevi su dućani diljem Italije u izlogu objesili srebrne policijske lisice.

Zbog 31 godinu mlađe plesačice u 63. je odlučio prvi put postati otac, kaže da je to bila ljubav kakvu prije nije doživio

Preminula je hrvatska manekenka i blogerica Adela Klobučar, imala je samo 28 godina: "Kad odlaze veliki ljudi znaš da nešto ne valja"