Vesna Pisarović je na tvrđavi Barone u Šibeniku po prvi put predstavila svoj jazz projekt.

Galerija


Pjevačica Vesna Pisarović na glazbenoj sceni pojavila se početkom 2000-ih i u kratkom roku postala je jedna od omiljenih domaćih pop pjevačica.

Vezani članci Vesna Pisarović Jeste li gledali povratak Vesne Pisarović na pozornicu Dore? Izvela je svoj veliki hit kojim je prije 20 godina sve pokorila! Vesna Pisarović Prije 19 godina predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu, a onda se odlučila na drastičan zaokret u životu, evo kakav povratak sprema!

Pjesme poput "Jutro donosi kraj", "Da znaš" i "Da sutra umrem" donijele su joj vojsku obožavatelja i s vremenom su stekle kultni status te se i danas redovito vrte na radio postajama, a neizostavne su i na tulumima, dočecima Nove godine i sličnim proslavama.

Vesna je 2002. godine predstavljala Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Talinu s pjesmom "Sasvim sigurna" te je osvojila 11. mjesto. Dvije godine kasnije predstavila se kao autorica pjesme "In the disco" koju je izveo predstavnik Bosne i Hercegovine Dean i natjecanje završio na devetom mjestu.

Šok za obožavatelje uslijedio je kada se 2006. godine naglo povukla sa scene i iz Zagreba odselila u Haag, a potom u London kako bi studirala jazz pjevanje. Po završetku studija novi dom pronašla je u Berlinu gdje se u jesen 2009. godine udala za sina političara Milorada Pupovca, Ozrena, a o njihovom privatnom životu ne zna se puno.

"Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim, onda bolje da šutim", kratko je prokomentirala svoj brak za IN Magazin kada se prošle godine sa suprugom odlučila vratiti živjeti u Hrvatsku.

Povratnički nastup koji je domaća publika s nestrpljenjem iščekivala dogodio se na ovogodišnjoj Dori gdje je, nakon natjecateljskog dijela, izvela hitove "Tako mi nedostaješ" i "Neka ljudi govore" te pjesmu s kojom nas je prije 19 godina predstavljala na Eurosongu.

Njezin veliki povratnički koncert u Zagrebačkom Domu sportova nekoliko puta je odgađan zbog pandemije koronavirusa, a zadnji potvrđeni datum je 12. studenog 2021.

No vrijeme do svojeg velikog koncerta ipak je odlučila skratiti manjima.

Vesna je u četvrtak navečer na tvrđavi Barone u Šibeniku s jazz kvartetom po prvi put predstavila svoj jazz projekt i album "Naša velika Pjesmarica".

U intimnoj atmosferi i pod prigušenim svijetlom, Vesna se predstavila u nešto drugačijem izdanju, a iako je promijenila glazbeni izričaj, ostala je gotovo ista kao i na početku karijere.

Na Instagramu je najavila i sljedeći koncert na kuli Kamerlengo u Trogiru 7. kolovoza te je potvrdila i da će publika tamo imati priliku čuti neke od njezinih najvećih hitova.

Kako je Vesna izgledala kada se tek pojavila na sceni i koliko se od tada (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

Fotku Šuput s malenim Bloomom u pola sata lajkalo više od 10 tisuća ljudi, kad je vidite, bit će vam jasno i zašto

Prvo su fotografu u Dubrovniku pokazale srednji prst, a ove ljepotice onda su se opustile u izdanjima u kakvima ih viđamo i na svjetskim pistama!