Vesna Pisarović predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2002. godine s pjesmom "Sasvim sigurna" i plasirala se na odlično 11. mjesto,a evo gdje je danas i kakav povratak sprema.

Galerija


Vesna Pisarović vratit će nas uskoro u neke prošle dane i to svojim nastupom u sklopu izbora "Dora" za najbolju domaću pjesmu s kojom ćemo se predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu koji će biti održan u svibnju u Rotterdamu.

Vezani članci Hurricane Evo kako je zapravo trebao izgledati nastup Srpkinja na Eurosongu, u posljednjem trenutku došlo je do velikih promjena Albina Grčić Albina jasno dala do znanja što misli o nominaciji za najgori outfit na Eurosongu i dobila veliku podršku fanova

Danas 42-godišnja Vesna predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu davne 2002. godine u estonskom Tallinu. Vesna je tada pjevala pjesmu "Sasvim sigurna" i završila natjecanje na 11. mjestu, a s pjesmom "In the Disco" koju je bila napisala za predstavnike Bosne i Hercegovine 2004. godine plasirala se na 9. mjesto.

No na vrhuncu karijere Vesna se odlučila za veliki zaokret i svoj pop izričaj zamijenila je jazzom za što je zaslužan legendarni glazbenik Peter Brötzmann i njegov koncert na kojem se jednom prilikom sasvim slučajno zatekla.

"On je bio toliko intenzivan, svirao je samo s bubnjarom, toliko je bio snažan u svom izrazu da sam doslovno tu noć imala neku vrstu prosvjetljenja, i potpune katarze i preobrazbe, pa sam odlučila studirati jazz da se barem probam približiti tome", otkrila je Vesna prije nekoliko godina za IN Magazin.

Vesna se nedavno nakon duže pauze vratila održavanju koncerata diljem svijeta, i to nakon što je nekoliko posljednjih godina prvenstveno bila posvećena svojoj karijeri jazz glazbenice. Trebala je održati i veliki povratnički koncert u zagrebačkom Domu sportova koji je nažalost otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Mi smo se prisjetili kako je Vesna izgledala na vrhuncu slave, a koliko se do danas promijenila pogledajte u našoj galeriji. 

Severina ovaj sivi dan začinila fotkom u uskoj haljini, a vidljivo je da ispod nje grudnjak ne nosi

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!