Vesna Pisarović je ponovno morala odgoditi svoj povratnički koncert u Domu sportova zbog mjera koje su donesene radi koronavirusa.

Galerija


Vesna Pisarović (42) zbog situacije s koronavirusom bila je još jednom prisiljena objaviti da odgađa svoj nastup i rastužila brojne obožavatelje.

Vezani članci Vesna Pisarović - 1 Vesna Pisarović otkrila zašto ne govori o braku sa sinom poznatog političara: "Bolje da šutim" Vesna Pisarović Koncert koji se čekao: ''Probudi mi ljubav'' i Vesna Pisarović u Domu sportova u ožujku!

Naime, na Facebooku je napisala da se opet otkazuje njezin povratnički koncert, a to joj se dogodilo i prošle godine. 

"Obavijest!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata sa većim brojem ljudi, te se koncert Vesne Pisarović 17.04.2021. u Domu sportova nažalost ne može održati. Novi termin koncerta je 12.11.2021. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti od 08.04.2021. do 30.4.2021., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili", istaknula je pjevačica. 

OBAVIJEST!!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata sa većim brojem ljudi, te se koncert Vesne Pisarović...

Objavljuje Vesna PisarovićSrijeda, 7. travnja 2021.

"Vesnu čekam zauvijek", "Ajde neki live pa barem da malo uživamo u koncertu", "Kako dalje nakon ovoga?", "Tuga", komentirali su njezini obožavatelji. 

Inače, Vesna se u veljači vratila na pozornicu Dore i izvela svoje velike hitove "Tako mi nedostaješ" i "Neka ljudi govore" a na pozornici su joj se pridružili i plesači koji su koreografijom dodatno začinili njezin nastup. Za nastup je odabrala crnu decentnu kombinaciju neobičnog kroja sa zanimljivim detaljima.

Za kraj nastupa se presvukla u vatrenu kombinaciju kako bi izvela svoj hit "Sasvim sigurna" koji je originalno objavila prije gotovo 20 godina. Podsjetila je na svoju blistavu karijeru, a ovacije prisutnih samo su potvrdile da se radi o nezaboravnoj pjesmi.

Podsjetimo, Vesna Pisarović je 2002. godine nastupila na Eurosongu u Talinu s pjesmom "Sasvim sigurna" te je osvojila 11. mjesto. Dvije godine kasnije predstavila se kao autorica bosansko-hercegovačke pjesme "In the disco" koja je završila na devetom mjestu.

I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći