takva je situacija!

Vesna Pisarović podijelila lošu vijest koja je rastužila njezine brojne obožavatelje: "Kako dalje nakon ovoga?"

Vesna Pisarović Vesna Pisarović Filip Koludrović/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pisarović Vesna Pisarović - 1 Vesna Pisarović - 3 Vesna Pisarović - 4 Vesna Pisarović +0 Vesna Pisarović Galerija

Vesna Pisarović je ponovno morala odgoditi svoj povratnički koncert u Domu sportova zbog mjera koje su donesene radi koronavirusa.

Vesna Pisarović (42) zbog situacije s koronavirusom bila je još jednom prisiljena objaviti da odgađa svoj nastup i rastužila brojne obožavatelje.

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović - 1 brojimo sitno do spektakla Vesna Pisarović održat će nezaboravan koncert u Ciboni, a to znači samo jedno - dolje na koljena!

Naime, na Facebooku je napisala da se opet otkazuje njezin povratnički koncert, a to joj se dogodilo i prošle godine. 

"Obavijest!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata sa većim brojem ljudi, te se koncert Vesne Pisarović 17.04.2021. u Domu sportova nažalost ne može održati. Novi termin koncerta je 12.11.2021. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti od 08.04.2021. do 30.4.2021., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili", istaknula je pjevačica. 

OBAVIJEST!!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata sa većim brojem ljudi, te se koncert Vesne Pisarović...

Objavljuje Vesna PisarovićSrijeda, 7. travnja 2021.

"Vesnu čekam zauvijek", "Ajde neki live pa barem da malo uživamo u koncertu", "Kako dalje nakon ovoga?", "Tuga", komentirali su njezini obožavatelji. 

Inače, Vesna se u veljači vratila na pozornicu Dore i izvela svoje velike hitove "Tako mi nedostaješ" i "Neka ljudi govore" a na pozornici su joj se pridružili i plesači koji su koreografijom dodatno začinili njezin nastup. Za nastup je odabrala crnu decentnu kombinaciju neobičnog kroja sa zanimljivim detaljima.

Za kraj nastupa se presvukla u vatrenu kombinaciju kako bi izvela svoj hit "Sasvim sigurna" koji je originalno objavila prije gotovo 20 godina. Podsjetila je na svoju blistavu karijeru, a ovacije prisutnih samo su potvrdile da se radi o nezaboravnoj pjesmi.

Podsjetimo, Vesna Pisarović je 2002. godine nastupila na Eurosongu u Talinu s pjesmom "Sasvim sigurna" te je osvojila 11. mjesto. Dvije godine kasnije predstavila se kao autorica bosansko-hercegovačke pjesme "In the disco" koja je završila na devetom mjestu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene