vatreno izdanje

Jeste li gledali povratak Vesne Pisarović na pozornicu Dore? Izvela je svoj veliki hit kojim je prije 20 godina sve pokorila!

Vesna Pisarović Vesna Pisarović Filip Koludrović/PR 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pisarović Vesna Pisarović Vesna Pisarović - 4 Vesna Pisarović - 3 Vesna Pisarović - 2 Vesna Pisarović - 1 Vesna Pisarović Vesna Pisarović Vesna Pisarović Vesna Pisarović +1 Vesna Pisarović pjeva na koncertu (Foto: IN Magazin) - 2 Galerija

Vesna Pisarović na Dori je izvela svoje tri pjesme, od kojih je najviše reakcija izazvao singl "Sasvim sigurna", s kojim nas je ova sjajna pjevačica predstavljala na Eurosongu 2002. godine.

Pjevačica Vesna Pisarović vratila se u subotu 13. veljače na pozornicu Dore, nakon što je dvaput nastupila na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna, Dora 2024 društvene mreže gore! Evo kakve su prve reakcije na pobjednika Dore 2024., mnogi spominju i jednu pjevačicu: "Hvala joj na službi!"

Pisarović je izvela pjesme "Tako mi nedostaješ" i "Neka ljudi govore" a na pozornici su joj se pridružili i plesači koji su koreografijom dodatno začinili njezin nastup. Za nastup na Dori odabrala je crnu decentnu kombinaciju neobičnog kroja sa zanimljivim detaljima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) +0 Sandi Cenov Celebrity Albina će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom "Tick-Tock", osvojila je najviše glasova publike i žirija!

Za kraj nastupa se presvukla u vatrenu kombinaciju kako bi izvela svoj hit "Sasvim sigurna" koji je originalno objavila prije gotovo 20 godina. Podsjetila je na svoju blistavu karijeru, a ovacije prisutnih samo su potvrdile da se radi o nezaboravnoj pjesmi.

Podsjetimo, Vesna Pisarović je 2002. godine nastupila na Eurosongu u Talinu s pjesmom "Sasvim sigurna" te je osvojila 11. mjesto. Dvije godine kasnije predstavila se kao autorica bosansko-hercegovačke pjesme "In the disco" koja je završila na devetom mjestu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Nekad i sad Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene