kao curica!

Pojavile se fotke Danijele Martinović stare 15 godina, svi se slažu da vrckava Splićanka ne stari

Danijela Martinović Danijela Martinović in magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović Galerija

Na fotografijama koje su se pojavile Danijela u ležernom izdanju uživa na moru, a besprijekornu liniju koju je onda imala održava još i danas.

Pjevačica Danijela Martinović u 50. godini izgleda bolje no ikada, a sada su procurile i njezine fotke stare 15 godina. Na fotografijama pjevačica uživa na plažama Hvara, a svi će se složiti da ona zaista ne stari.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Na fotografijama koje su se pojavile Danijela u ležernom izdanju uživa na moru, a besprijekornu liniju koju je onda imala održava još i danas. Stil je s godinama mijenjala, no mladolik izgled zadržala je sve do danas.

Podsjetimo, početkom svibnja doznalo se da Martinović i Grašo više ne žive zajedno, a vijest o njihovom prekidu potvrdila nam je pjevačeva voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Zajedno su proveli više od 20 godina, no uvijek su bili tajnoviti oko svoje veze te su se i rijetko skupa pojavljivali u javnosti. Vezu nikad nisu ozakonili brakom, a nekoliko su puta izjavili i kako im taj korak nije potreban da bi ostali jedno pored drugoga.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Celebrity Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene