Na fotografijama koje su se pojavile Danijela u ležernom izdanju uživa na moru, a besprijekornu liniju koju je onda imala održava još i danas.

Galerija


Pjevačica Danijela Martinović u 50. godini izgleda bolje no ikada, a sada su procurile i njezine fotke stare 15 godina. Na fotografijama pjevačica uživa na plažama Hvara, a svi će se složiti da ona zaista ne stari.

Vezani članci Danijela Martinović - 1 Danijeli Martinović se baš na 50. rođendan ostvarila želja, objasnila o čemu se radi: "Zastao mi je dah" Danijela Martinović Evo gdje je Danijela proslavila prvi rođendan nakon prekida s Grašom, čini se da joj razloga za osmijeh na licu ne nedostaje

Na fotografijama koje su se pojavile Danijela u ležernom izdanju uživa na moru, a besprijekornu liniju koju je onda imala održava još i danas. Stil je s godinama mijenjala, no mladolik izgled zadržala je sve do danas.

Podsjetimo, početkom svibnja doznalo se da Martinović i Grašo više ne žive zajedno, a vijest o njihovom prekidu potvrdila nam je pjevačeva voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Zajedno su proveli više od 20 godina, no uvijek su bili tajnoviti oko svoje veze te su se i rijetko skupa pojavljivali u javnosti. Vezu nikad nisu ozakonili brakom, a nekoliko su puta izjavili i kako im taj korak nije potreban da bi ostali jedno pored drugoga.

Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

Jedva je sakrila grudi ispod sakoa, a ono što je imala na sebi teško da se može i nazvati odjevnim predmetom