Počela su nagađanja!

Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 2 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Galerija

Slovenski mediji pišu da se Petar Grašo zaljubio u vinarku Sonju Erčulj, s kojom ga veže poslovna suradnja. Na glasine se osvrnula ona, a sve je komentirao i pjevač.

Domaću javnost nedavno je iznenadila vijest o prekidu Petra Graše (45) i Danijele Martinović (49) nakon više od 20 godina veze, a slovenski mediji sada su se raspisali o tome da pjevač ljubi atraktivnu vinarku. 

Pogledaj i ovo Danijela Martinović "Ostat ću uvik isti..." Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

Pišu tako da se Grašo zaljubio u Slovenku Sonju Erčulj, koja vodi marketing u jednoj vinariji u gradu Ormožu. Oni su skupa pozirali s društvom na poslovnom ručku u Skoplju u svibnju 2019., gdje su bili na otvorenju makedonske vinske kuće. 

Ta je fotografija i dalje na Sonjinu profilu na Facebooku, a ona i Petar u međuvremenu su poslovno surađivali. Večer piše da su pjevač i Erčulj nedavno viđeni skupa u Općini Dobrepolje i da u toj njezinoj regiji već neko vrijeme kruže glasine da ih spaja nešto više od biznisa. 

"Istina je da surađujemo poslovno, no nismo povezani privatno, nimalo", rekla je Sonja za Žurnal24

Dodala je da nije iznenađena zbog glasina koje kruže njezinim rodnim gradom. "Ovo je maleno mjesto i tu ima ima puno priča. To je zato što ljudi ne razumiju što znači poslovna suradnja", istaknula je. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Petar Grašo Celebrity Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

Te je glasine pjevač komentirao preko svoje voditeljice komunikacija Martine Podgorski.

"Spomenuti navodi apsolutna su neistina!" rekao nam je Grašo.

Petar i Sonja poznaju se jer vinarija iz Slovenije proizvodi vina i pjenušce s Grašinom etiketom, no bilo kakve druge insinuacije su neistinite. 

Inače, prvi susret Graše i Danijele, koji su nedavno prekinuli, dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić +0 Albina Grčić - 2 Celebrity Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene