Slovenski mediji pišu da se Petar Grašo zaljubio u vinarku Sonju Erčulj, s kojom ga veže poslovna suradnja. Na glasine se osvrnula ona, a sve je komentirao i pjevač.

Galerija


Domaću javnost nedavno je iznenadila vijest o prekidu Petra Graše (45) i Danijele Martinović (49) nakon više od 20 godina veze, a slovenski mediji sada su se raspisali o tome da pjevač ljubi atraktivnu vinarku. 

Vezani članci Leonarda i Zvonimir Boban Krahovi velikih ljubavi: Kako su ove velike ljubavne priče izgledale dok su bile sretne? Danijela Martinović i Petar Grašo Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje

Pišu tako da se Grašo zaljubio u Slovenku Sonju Erčulj, koja vodi marketing u jednoj vinariji u gradu Ormožu. Oni su skupa pozirali s društvom na poslovnom ručku u Skoplju u svibnju 2019., gdje su bili na otvorenju makedonske vinske kuće. 

Ta je fotografija i dalje na Sonjinu profilu na Facebooku, a ona i Petar u međuvremenu su poslovno surađivali. Večer piše da su pjevač i Erčulj nedavno viđeni skupa u Općini Dobrepolje i da u toj njezinoj regiji već neko vrijeme kruže glasine da ih spaja nešto više od biznisa. 

"Istina je da surađujemo poslovno, no nismo povezani privatno, nimalo", rekla je Sonja za Žurnal24

Dodala je da nije iznenađena zbog glasina koje kruže njezinim rodnim gradom. "Ovo je maleno mjesto i tu ima ima puno priča. To je zato što ljudi ne razumiju što znači poslovna suradnja", istaknula je. 

Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

Te je glasine pjevač komentirao preko svoje voditeljice komunikacija Martine Podgorski.

"Spomenuti navodi apsolutna su neistina!" rekao nam je Grašo.

Petar i Sonja poznaju se jer vinarija iz Slovenije proizvodi vina i pjenušce s Grašinom etiketom, no bilo kakve druge insinuacije su neistinite. 

Inače, prvi susret Graše i Danijele, koji su nedavno prekinuli, dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.

Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

Bujna Slavonka sasvim otvoreno o pet minuta slave koja je prešla granice Hrvatske: ''Žene se zgražaju kad me vide, a muškarci se udaraju laktovima''