Danijela Martinović se oglasila na Instagramu nakon vijesti da su ona i Petar Grašo prekinuli dugogodišnju ljubavnu vezu.

Galerija


Splitska pjevačica Danijela Martinović oglasila se po prvi put nakon iznenađujućih vijesti o prekidu dugogodišnje veze s Petrom Grašom, a svojim se obožavateljima i sugrađanima obratila putem svog profila na Instagramu.

Vezani članci Leonarda i Zvonimir Boban Krahovi velikih ljubavi: Kako su ove velike ljubavne priče izgledale dok su bile sretne? Danijela Martinović i Petar Grašo Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje

"Drage moje sugrađanke i dragi moji sugrađni, sretan nam sveti Duje", poručila je 49-godišnja Danijela širokog osmijeha na licu i dobrog raspoloženja, što su odmah svi primijetili i objavila video u Instagram priči.

Ona i Petar bili su omiljeni par i zajedno su proveli više od 20 godina, no kako nam je potvrdila njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski već neko vrijeme žive na različitim adresama.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Detalje iz privatnog života Danijela i Petar nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti i o svojoj su ljubavi govorili u rijetkim prilikama, baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 24 godine, a upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno sve do danas. Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.

Pogledajte tko se to potukao na balkonu poznatog zagrebačkog hotela, prava drama privukla je pozornost prolaznika!

Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!