Danijela Martinović na Instagramu je zahvalila obožavateljima na pregledima i pozitivnim reakcijama koje je dobila za pjesmu "Ljubav ne odustaje".

Galerija


Nakon što se doznalo da je njezinoj dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom došao kraj, splitska pjevačica Danijela Martinović na Instagramu je zahvalila svojim obožavateljima na pozitivnim reakcijama koje je dobila za svoju novu pjesmu.

Vezani članci Leonarda i Zvonimir Boban Krahovi velikih ljubavi: Kako su ove velike ljubavne priče izgledale dok su bile sretne? Danijela Martinović i Petar Grašo Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje

"Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi... Otkad je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške", napisala je uz isječak iz spota za pjesmu "Ljubav ne odustaje".

"Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom nebeskom" dodala je.

Grašu ni ovaj put nije spomenula, baš kao ni kada je nedugo nakon što se doznalo za njihov prekid na Instagram Storyjima nasmijana i dobro raspoložena svojim sugrađanima čestitala blagdan svetog Duje.

O prekidu šuti i Petar, a da više nisu zajedno, potvrdila nam je njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Grašo i Danijela zajedno su proveli više od 20 godina, no uvijek su bili tajnoviti oko svoje veze te su se i rijetko skupa pojavljivali u javnosti.

Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije upustili su se u ljubavnu vezu koju nikad nisu ozakonili brakom, a nekoliko su puta izjavili i kako im taj korak nije potreban da bi ostali jedno pored drugoga.

Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

Zbog svojih bujnih atributa privlači poglede gdje god dođe, a posljednjih godina imala je problema sa zakonom i šokirala mnoge