Samo pozitivno

Danijela nakon prekida s Grašom donijela zaključak o ljubavi, a ima i poruku za svoje fanove na Instagramu

Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović na Instagramu je zahvalila obožavateljima na pregledima i pozitivnim reakcijama koje je dobila za pjesmu "Ljubav ne odustaje".

Nakon što se doznalo da je njezinoj dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom došao kraj, splitska pjevačica Danijela Martinović na Instagramu je zahvalila svojim obožavateljima na pozitivnim reakcijama koje je dobila za svoju novu pjesmu.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina nisu ni slutili što ih čeka Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

"Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi... Otkad je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške", napisala je uz isječak iz spota za pjesmu "Ljubav ne odustaje".

"Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom nebeskom" dodala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Grašu ni ovaj put nije spomenula, baš kao ni kada je nedugo nakon što se doznalo za njihov prekid na Instagram Storyjima nasmijana i dobro raspoložena svojim sugrađanima čestitala blagdan svetog Duje.

O prekidu šuti i Petar, a da više nisu zajedno, potvrdila nam je njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Grašo i Danijela zajedno su proveli više od 20 godina, no uvijek su bili tajnoviti oko svoje veze te su se i rijetko skupa pojavljivali u javnosti.

Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije upustili su se u ljubavnu vezu koju nikad nisu ozakonili brakom, a nekoliko su puta izjavili i kako im taj korak nije potreban da bi ostali jedno pored drugoga.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene