Danijela Martinović na Instagramu je otrkila da je otputovala u Novalju na otoku Pagu.

Galerija


Pjevačica Danijela Martinović (49) nakon prekida veze s kolegom glazbenikom Petrom Grašom (45) počastila se odmorom na našoj obali.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv Leonarda i Zvonimir Boban Krahovi velikih ljubavi: Kako su ove velike ljubavne priče izgledale dok su bile sretne?

Vrckava Splićanka na svojem je Instagramu otkrila da je posjetila Novalju na otoku Pagu te je priznala i što joj je trenutno najpotrebnije.

"Ponekad sve što nam je potrebno je malo mira i morskog zraka", napisala je Danijela na društvenoj mreži uz galeriju fotografija, a brojni njezini pratitelji složili su se s njom te su joj poručili da uživa.

Podsjetimo, početkom svibnja doznalo se da Martinović i Grašo više ne žive zajedno, a vijest o njihovom prekidu potvrdila nam je pjevačeva voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Zajedno su proveli više od 20 godina, no uvijek su bili tajnoviti oko svoje veze te su se i rijetko skupa pojavljivali u javnosti. Vezu nikad nisu ozakonili brakom, a nekoliko su puta izjavili i kako im taj korak nije potreban da bi ostali jedno pored drugoga.

Tijesni korzet koji je nosila zasjenila je jedna čudna stvar na njezinu dečku, teško je to ne primijetiti, ne viđa se često

Prelijepa glumica iz hit-horora preminula od posljedica koronavirusa, imala je samo 29 godina