Jelena Rozga i Petar Grašo 2006. godine zajedno su tulumarili nakon jednog koncerta u Splitu i u Opatiji za vrijeme snimanja Dore, gdje im se pridružila i Severina. Pogledajte kako su izgledali tada.

Galerija


Poznati Splićani Jelena Rozga i Petar Grašo na sceni su duže od 20 godina, a karijeru su započeli u istoj grupi.

Vezani članci Tara Reid Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu Jelena Rozga Omiljena Splićanka pokazala kako je izgledala prije 20 godina, neki su pomislili da je fotografija sada snimljena

Grašo je svirao klavijature u Magazinu kada je Rozga zamijenila njegovu dugogodišnju djevojku Danijelu Martinović kao glavnu pjevačicu grupe.

Nakon toga oboje su izgradili uspješne samostalne karijere, a među njima se rodilo i prijateljstvo koje traje već godinama.

Prije nekoliko godina Rozga je na svojem Instagramu objavila video s jednog njihova provoda kojim je potvrdila i da ih najviše povezuje ljubav prama glazbi. Grašo je svirao klavir, dok je ona pjevala svoj tadašnji hit "Ne pijem, ne pušim" koji mu je i posvetila, a snimka je izazvala veliko oduševljenje njihovih obožavatelja koji još nisu dočekali njihov zajednički duet.

Sada su isplivale njihove fotografije iz 2006. godine kada su zajedno tulumarili nakon jednog koncerta u Splitu, a iste su godine oboje nastupili na Dori te su se za to vrijeme zajedno provodili i u Opatiji u društvu još jedne poznate Splićanke, Severine. Jelena se te godine predstavila s pjesmom "Ne zovi me Marija", Grašo je pjevao "Prokleto sam", a Seve je odnijela pobjedu s pjesmom "Moja štikla".

Iako su na fotografijama mlađi 15 godina, lako ih je prepoznati jer se nisu puno mijenjali, a moglo bi se zaključiti i da s godinama izgledaju sve bolje.

Rozgu njezini obožavatelji neprestano obasipaju komplimentima na račun izgleda ispod njezinih fotografija na Instagramu, a pjevačica i danas slovi za jednu od najljepših Hrvatica, dok Grašo još od samih početaka drži titulu miljenika žena.

"Miješanjem" stražnjice podijelila je Hrvatsku, a zbog njezina novog pothvata mnogi bi opet mogli biti nezadovoljni