Božić kod Jelene

Rozga najavila božićno iznenađenje i raspametila obožavatelje iz cijele regije: "Otkazujem sve planove"

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Rozga je najavila božićni koncert koji će održati na svojem Instagramu.

Pjevačica Jelena Rozga (43) odlučila je svojim obožavateljima za Božić pokloniti poseban dar.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Na svojem Instagramu najavila je besplatan božićni koncert koji će održati upravo na društvenoj mreži i kojeg je nazvala "Božić kod Jelene".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Ove godine nije onako kako smo zamislili, ali ljubav i pjesma će uvijek pronaći svoj put do naših srca... u petak vas čekamo u 19 h da skupa proslavimo Božić na mom Instagramu", napisala je Rozga pored videa u kojem je otpjevala hit grupe Magazin iz 1996. godine "Minut srca tvog".

"Jedva čekam","Otkazujem sve planove za petak", pisali su joj u komentarima fanovi iz cijele regije koji s nestrpljenjem iščekuju rijetki ovogodišnji koncert popularne pjevačice.

Jelena je i ranije ove godine, tijekom prvog lockdowna, obožavatelje počastila nizom Instagram koncerata iz svojeg doma koji su bili golemi hit, a ne sumnjamo da će i ovaj put biti drugačije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene