Jelena Rozga je najavila božićni koncert koji će održati na svojem Instagramu.

Galerija


Pjevačica Jelena Rozga (43) odlučila je svojim obožavateljima za Božić pokloniti poseban dar.

Vezani članci Jelena Rozga - 1 Rozga sve osvojila zamamnom kombinacijom, jedan detalj na fotografiji iskočio je u prvi plan Jelena Rozga Rozga progovorila o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji joj je dijagnosticiran prije tri godine: "Mislila sam se da ću se samo srušiti"

Na svojem Instagramu najavila je besplatan božićni koncert koji će održati upravo na društvenoj mreži i kojeg je nazvala "Božić kod Jelene".

"Ove godine nije onako kako smo zamislili, ali ljubav i pjesma će uvijek pronaći svoj put do naših srca... u petak vas čekamo u 19 h da skupa proslavimo Božić na mom Instagramu", napisala je Rozga pored videa u kojem je otpjevala hit grupe Magazin iz 1996. godine "Minut srca tvog".

"Jedva čekam","Otkazujem sve planove za petak", pisali su joj u komentarima fanovi iz cijele regije koji s nestrpljenjem iščekuju rijetki ovogodišnji koncert popularne pjevačice.

Jelena je i ranije ove godine, tijekom prvog lockdowna, obožavatelje počastila nizom Instagram koncerata iz svojeg doma koji su bili golemi hit, a ne sumnjamo da će i ovaj put biti drugačije.

Tko je žena za kojom se glave okreću? Nedavno je objavila da se rastaje, ali utjehu je već našla u drugom