Romantični trenutak

Rijetko ih vidimo ovakve: Danijela Martinović i Petar Grašo javno pokazali koliko se vole

Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) +0 Danijela Martinović pjeva (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Danijela Martinović i Petar Grašo svoju ljubav rijetko pokazuju javno, no ovoga su puta odlučili pred svima pokazati koliko se vole. Na njezinu koncertu u Lisinskom zajedno su zapjevali ''Najdraže moje''.

Glazba, poezija i humanost - glavne su odrednice Danijeline koncertne turneje ''Neopisivo''.

Pogledaj i ovo Hana Huljić, 2014. godina zanimljiv odabir... Ovako je Hana Huljić izgledala dok su Grašo i Danijela razmišljali o imenima za djecu, nije ni slutila što će joj se dogoditi osam godina kasnije!

Neopisiva ljubav, kaže Danijela, dogodila se i na zagrebačkom koncertu, gdje je otpjevala svoje najveće hitove u novom aranžmanu, no njezina iskrenost i energija ostale su iste.

''Nikad više nisam bila ja. Ta vedrina i to se ništa nije izgubilo, dapače, možda samo ima potpuniju i dublju dimenziju'', kaže. 

Između hitova Danijela je podijelila i pokoju motivacijsku poruku iz svojih knjiga.

''Na osnovi mojih zapisa jer mi je uvijek važna povratna energija publike i zato nikad nemam ništa zaključano da to mora biti baš tako, moram pustiti da se stvari događaju'', objašnjava. 

Dogodio se i jedan romantični trenutak kakav ne viđamo često. Danijeli se na pozornici pridružio i njezin partner Petar Grašo. Zapjevali su ''Najdraže moje'' i oduševili cijelu dvoranu.

''Prije svega, lijepo nas je vidjeti, meni je lijepo vidjeti Danijelu i Danijelu mene jer se najčešće samo na bini viđamo koliko smo na putu'', priča Petar. 

''Jako puno godina smo zajedno i odlučili smo da ne petljamo karijere koliko je to moguće jer smo zapravo i počeli jer smo bili odvojenih karijera. I to radimo u nekakvim zaista posebnim prilikam'', dodala je Danijela. 

Pitamo se ''prakticira'' li Danijela svoje životne motivacijske savjete koje je napisala u svojim knjigama i kod kuće s Grašom?

''Zna ponekad pa ja kažem 'Alo, nismo na tečaju!?' Normalno, šalim se... dobra je, izuzetno to voli raditi i najljepše je u životu kad čovjek nađe raditi nešto što voli i kad još za to ima talent'', smatra Petar. 

Grašo je Danijeli napisao pjesmu ''Neka mi ne svane'', koja je uvrštena u top 10 pjesama Eurosonga svih vremena.

''To je inače jedan lijepi highlight u našim životima zato što je to bilo '98. i sjećam se - ja sam imao 22. Pjesma je još nastala nekoliko godina ranije, nekako se vukla po ladici, i kad je došla, pjevala je prva, to je bila takva trta, moram priznati'', otkrio nam je Petar. 

Kako bi sve ostalo u obiteljskom tonu, pobrinula se još jedna gošća - Danijelina sestra Izabela.

''Uživamo zaista pravo sestrinski, družimo se, pričamo o svemu, tu smo najranjivije, najotvorenije, znamo sve jedna o drugoj i ona je starija sestra i puno pomaže svojim savjetima'', priča Izabela. 

Raspjevane sestre iz prvog su reda pratili ponosni roditelji. Ove su slavne pjevačice kao djevojčice bile potpuno različite, a što su nam njihovi roditelji ispričali o njihovom djetinjstvu, pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Instagram) +6 Lauren Goodger (Foto: Instagram) Celebrity Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene