iznenadila pratitelje

Severina zatrpala Instagram hrpom dosad neviđenih fotografija s putovanja na kojem je bila prije 13 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se na Instagramu prisjetila putovanja u Meksiko iz 2008. godine i obajvila hrpu dosad neviđenih fotki.

Pjevačica Severina Kojić (48) na Instagramu se prisjetila putovanja na kojem je bila prije nego je upoznala svojeg supruga Igora (33)

Pogledaj i ovo showbuzz Pravo iznenađenje Severina na premijeri filma o Bandiću ukrala show zanimljivom porukom na masci, nju nitko nije ni očekivao

Objavila je čak dvije galerije dosad neviđenih fotografija sa svojeg putovanja u Meksiko gdje je 2008. sa svojim menadžerom Tomislavom Petrovićem proslavila završetak snimanja albuma "Zdravo Marijo".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U to je vrijeme bila u vezi s hercegovačkim poduzetnikom Matom Čuljkom no on joj nije pravio društvo na putovanju, a nedugo nakon toga su prekinuli.

Na fotkama starim 13 godina Severina ne izgleda puno drugačije nego danas, no od tada se puno toga promijenilo u njenom životu. Nakon prekida s Čuljkom započela je vezu s poduzetnikom Milanom Popovićem s kojim je dobila sina Aleksandra kojemu je danas osam godina.

Severina se 2015. godina udala za Igora Kojića s kojim je još uvijek službeno u braku, no već se mjesecima nisu viđeni zajedno zbog čega ne prestaju šuškanja o njihovom razvodu. Proteklog tjedna glasine su dodatno rasplamsali napisi u srpskim tabloidima koji su pjevačicu ponovno povezali s vinarom Tomislavom Voštinićem, no navodnu aferu pjevačice brzo je negirao njen PR tim.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Nekad i sad Tetovaže i mišićavi torzo danas su mu zaštitni znak, no sjećate li se kako je Luka izgledao na početku karijere?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene