"Što piješ?"

Rozga objavila jednostavan selfie, a njezini obožavatelji se ne mogu načuditi jednoj stvari

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Rozga je oduševila pratitelje mladolikim izgledom na fotografiji koju je objavila na Instagramu.

Pjevačica Jelena Rozga (43) ne treba se puno potruditi kako bi izazvala oduševljenje svojih pratitelja na Instagramu.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Svaka njezina fotografija pokrene lavinu lajkova i komplimenata, što je potvrdila i svojom posljednjom objavom na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Pjevačica je objavila jednostavni selfie bez ikakvog teksta u opisu za koji je ponovno dobila mnogobrojne pohvale na račun izgleda, a pratitelje se nikako ne mogu načuditi njezinoj mladolikosti.

"Koji eliksir mladosti i ljepote koristiš?", "Djevojčica", "Lijepa i zračiš nečim što daje da čovjek ne može biti ravnodušan", "Što piješ", pisali su joj ispod selfieja koji je skupio i preko 11 tisuća lajkova.

Inače, Rozgu je u posljednjoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila komičarka Marina Orsag, a kako je to izgledalo i što joj je nakon nastupa poručila Jelena, doznajte OVDJE.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Procurila dosad neviđena snimka trogodišnjeg princa Williama i princeze Diane, pokazuje kako su živjeli iza zidova palače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene