sličnost je očita

Pogledajte kako je Tonči Huljić izgledao kada je imao godina kao njegov budući zet Grašo, odmah će vas podsjetiti na nekoga!

Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Tonči Huljić i Petar Grašo Tonči Huljić +0 Tonči i Vjekoslava Huljić Galerija

Tonči Huljić uskoro će postati djed, a pogledajte kako je izgledao 2006. godine, kada je bio iste dobi kao njegov budući zet Petar Grašo.

Splitski glazbenik, tekstopisac i producent Tonči Huljić (60) u slatkom je iščekivanju prvog unučeta.

Pogledaj i ovo Ivan Huljić prigodan naziv Ivan Huljić otvorio kućicu na Adventu u Zagrebu, u ponudi je i specijalitet koji je nazvao po Graši!

Njegova kći Hana (31) čeka dijete s pjevačem Petrom Grašom (45), s kojim je Tonči tijekom dugogodišnje suradnje razvio veliko prijateljstvo.

"Objektivno, ja i on nemamo više o čemu normalnom pričati. Osim da se međusobno vrijeđamo na simpatičan način. Mi stvarno više nemamo što normalno kazati jedan drugome. Normalni smo jedino u studiju i tu odmah dođemo na prag nekakve konstruktivne svađe", komentirao je kroz šalu svoj odnos s Grašom za IN Magazin.

Grašo je od Hane stariji 14 godina, a sada su se pojavile Tončijeve fotografije iz 2006., kada je bio iste dobi kao i njegov budući zet.

Na starim fotografijama, koje možete pogledati u našoj galeriji, još se više primjećuje sličnost između Tončija i njegova sina Ivana (34). Da mu sin s godinama sve više nalikuje, mogli smo se uvjeriti i nedavno na dodjeli nagrada Cesarica, na kojoj su zajedno pozirali za fotku.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo su početkom godine otkrili da čekaju dijete, a prinova bi trebala stići na ljeto. Poznato je i da će 19. veljače stati pred oltar, a kumovi će im biti pjevačica Domenica Žuvela i bivši košarkaš Dino Rađa. Vjenčanje će se održati u krugu najuže obitelji, no par je najavio još jedno, veće svadbeno slavlje nakon rođenja bebe.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +1 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Naša najpoznatija plus-size manekenka pozirala je za prestižni Vogue, a britanski tabloid posvetio joj je čak 15 stranica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene