Zanimljivo društvo!

Ovako je Petar Grašo izgledao kad je bio u godinama svoje djevojke Hane, a pogledajte s kim je već tada tulumario

Petar Grašo Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 4 Petar Grašo Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Petar Grašo Petar Grašo +0 Petar Grašo (Foto: PR) Galerija

Petar Grašo je prije 16 godina bio na partyju koji je okupio brojne domaće celebrityje, a tada je fotografiran u zanimljivom društvu.

Pjevač Petar Grašo (45) na sceni je prisutan više od 20 godina i oduvijek je bio rado viđeno lice na svim domaćim eventovima.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo Šuška se, šuška Hana i Grašo čekaju drugo dijete? Oglasio se i Tonči Huljić: "Ja bih volio još unučadi!"

Sada su isplivale fotografije iz 2006. godine s jednog partyja koji je u kultnom zagrebačkom klubu Saloon okupio brojne poznate face, a među ostalima i Grašu koji je tada imao čak i manje godina nego što danas ima njegova djevojka Hana Huljić (31).

Fotografi su ga tada ulovili u društvu njezina oca, Tončija Huljića, s kojim ga vežu dugogodišnje prijateljstvo i suradnja, a dok su njih dvoje skupa tulumarili, Hana je još bila u srednjoj školi. Na partyju se družio i s glumicom Jelenom Perčin.

Podsjetimo, za vezu Graše i Hane doznalo se početkom listopada kada su ih fotografi snimili u šetnji Zagrebom, a navodno su zajedno još od ljeta. Tonči i njegova supruga Vjekoslava za medije su izjavili da odobravaju njihovu vezu, a zadovoljan je i Grašin otac Zoran.

Šuška se i da je Hana već uselila u njegov stan u Zagrebu, a ona je te glasine rasplamsala svojom fotkom iz metropole koju je objavila na Instagramu.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene