osmijeh je od uha do uha

Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

Hana Huljić Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 3 Galerija

Hana Huljić oglasila se na svojem Instagramu prvi put nakon vijesti o njezinoj vezi s Petrom Grašom, pokazala je gdje i s kim uživa dok svi pričaju o njoj.

Splitska pjevačica Hana Huljić (31) ovih je dana top tema domaćih medija zbog svoje veze s 14 godina starijim kolegom Petrom Grašom, a sada se prvi put oglasila na društvenim mrežama nakon što se doznalo da su par.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

U svojim pričama na Instagramu pokazala je gdje i s kim uživa dok svi pričaju o njoj.

Nasmijana od uha do uha, Hana je pozirala zagrljena sa svojom prijateljicom i kolegicom Domenicom Žuvelom ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Zanimljivo je da su se nedugo nakon vijesti o njezinoj vezi s Grašom pojavile glasine kako par već živi zajedno u njegovu zagrebačkom stanu, što nijedno od njih još nije potvrdilo, no Hana je sada fotkom iz metropole dala naslutiti da su istinite.

Šuškalo se i da već čekaju dijete, no Grašo je to demantirao.

"Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", kroz smijeh je izjavio za tportal.

Podsjetimo, za vezu Petra i Hane doznalo se početkom listopada, kada su uhvaćeni u šetnji Zagrebom, no navodno su zajedno još od ljeta. Oboje su vezu potvrdili za medije, ali nisu htjeli otkrivati nikakve detalje, a o svemu su se oglasili i njezini roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić, te Grašin otac Zoran, koji su sretni zbog njih.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo +3 Petar Grašo Celebrity Urnebesni komentar Enisa Bešlagića o novom paru na estradi mnoge je nasmijao do suza: "Realno, to samo Grašo može reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene