Opa!

Petar Grašo fanovima priredio iznenađenje koje u ovo vrijeme nitko nije slutio, a otkrio je i koje su mu tri stvari obilježile godinu!

Petar Grašo Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Galerija

Petar Grašo gostovao je u emisiji narodnog radija pa otkrio i nekoliko detalja iz privatnog života te najavio veliki koncert.

Petar Grašo gostovao je u emisiji narodnog radija "Living Room Aucoustic", a bilo je to njegovo prvo pojavljivanje u eteru nakon što je u javnost izašla vijest o njegovoj ljubavnoj vezi s Hanom Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Dobro raspoloženi Petar novu sezonu popularne radijske emisije otvorio je pjesmom "Vera od suvog zlata".

"Jako sam dobro, zaposleno. Nekog godišnjeg odmora nismo imali, imao sam četiri ili pet dana kada sam se kupao i lovio ribe, ali nadam se da ću sad ići u masline i u lov na lignje u svoju vikendicu", otkrio je Petar u početku.

Na pitanje što dosad obožavatelji dosad nisu saznali o njemu, pjevač je bio pomalo tajanstven.

"Puno toga, ali vam neću reći", bio je tajanstven Petar, baš kao i kod odgovora na pitanje što mu je obilježilo proteklu godinu.

"Koncerti, putovanja i život", zaključio je kao i uvijek romantični Petar. 

No nimalo tajanstven nije bio oko najave pravog spektakla koji priprema za sve obožavatelje, točnije veliki koncert u zagrebačkoj Areni koji će biti održan 26. ožujka 2022. godine!

"Iskreno se nadam da će Arena biti puna i prepuna. Vjerujem da će tako biti jer su ljudi u Areni 2017. pokazali da im je bilo ugodno. To vidimo i na snimci na YouTubeu iz zaista krcate Arene. Ne gledam taj video često, ali ponekad, kad su neki teži momenti, ja ga pustim samo da gledam ljude kako pjevaju. Radit ćemo vrhunsku produkciju i nećemo dozvoliti da išta tamo ne bude svjetski", obećao je Grašo.

Koncert će biti održan u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite. Uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu ili važeći negativni test, na ulazu će biti potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

Petar Grašo i Hana Huljić navodno su u vezi od ovog od ljeta, a šuška se i da se ona doselila u njegov zagrebački stan. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost, ali ipak se osvrnuo na napise da će postati otac.

"Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", kroz smijeh je izjavio Petar za tportal.

A ni Hana nije bila puno pričljivija o njihovoj ljubavi.

"Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", izjavila je za Večernji list.

Nešto rječitiji bio je njezin otac Tonči, koji je otkrio da on i supruga Vjekoslava odobravaju novog dečka svoje kćeri, koji je inače i njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj. O svemu se oglasio i Petrov otac, ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo, koji je također sretan zbog novog para.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Vigor Grupa Vigor Grupa Vigor Grupa Vigor - 2 +9 Vigor (Foto: Martina Cvek) Celebrity Član grupe Vigor preminuo od posljedica koronavirusa, kolege se u šoku opraštaju od njega: "Slomljeni smo i bez riječi"

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene