pa kako to ona stari?

Imala je samo 25 godina kada je utjelovila legendarnu Rachel, a danas s 52 godine izgleda gotovo isto kao i tada!

Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Aniston jedna je od najpopularnijih članova šestorke iz "Prijatelja", a glumica danas izgleda bolje nego ikada.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow i Matt LeBlanc okupili su se u novoj specijalnoj epizodi "Prijatelja", a svaki od njih posebno je prirastao srcu publici diljem svijeta. Jennifer Aniston je "prijateljica" koja je nakon serije ostvarila najbogatiju karijeru ako uzmemo u obzir daljnji angažman u filmovima i serijama, a upravo za nju mnogi kažu da stari poput vina.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Imala je 25 godina kada se serija počela snimati, a zahvaljujući ulozi Rachel Green zaradila je i nekoliko prestižnih nagrada uključujući Emmy, Zlatni globus i SAG nagradu.

Ove je godine proslavila 52. rođendan, a svakom novom fotkom koja se pojavi na internetu Jennifer dokazuje da su za nju godine tek broj. Zvijezda serije "Prijatelji" svoju vitku figuru u šestom desetljeću može zahvaliti zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena brenda Vital Proteins, čija je ambasadorica, a od kraja prošle godine i kreativna direktorica.

Često je posljednjih godina isticala kako se osjeća sjajno u svom tijelu te ne mari za godine, ali ni za plastične operacije. "Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima, bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", rekla je u jednom intervjuu prije dvije godine.

Jennifer Aniston ima vojsku obožavatelja koji je svakodnevno obasipaju komplimentima, a njezin povratak na male ekrane u ulozi Rachel Green mnogi jedva čekaju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene