Jennifer Aniston jedna je od najpopularnijih članova šestorke iz "Prijatelja", a glumica danas izgleda bolje nego ikada.

Galerija


Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow i Matt LeBlanc okupili su se u novoj specijalnoj epizodi "Prijatelja", a svaki od njih posebno je prirastao srcu publici diljem svijeta. Jennifer Aniston je "prijateljica" koja je nakon serije ostvarila najbogatiju karijeru ako uzmemo u obzir daljnji angažman u filmovima i serijama, a upravo za nju mnogi kažu da stari poput vina.

Vezani članci Prijatelji okupljanje ''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel! Courteney Cox Uloga Monice obilježila ju je za čitav život, ali jedna joj je stvar nakon snimanja posebno teško pala, o tome nije htjela ni govoriti

Imala je 25 godina kada se serija počela snimati, a zahvaljujući ulozi Rachel Green zaradila je i nekoliko prestižnih nagrada uključujući Emmy, Zlatni globus i SAG nagradu.

Ove je godine proslavila 52. rođendan, a svakom novom fotkom koja se pojavi na internetu Jennifer dokazuje da su za nju godine tek broj. Zvijezda serije "Prijatelji" svoju vitku figuru u šestom desetljeću može zahvaliti zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena brenda Vital Proteins, čija je ambasadorica, a od kraja prošle godine i kreativna direktorica.

Često je posljednjih godina isticala kako se osjeća sjajno u svom tijelu te ne mari za godine, ali ni za plastične operacije. "Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima, bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", rekla je u jednom intervjuu prije dvije godine.

Jennifer Aniston ima vojsku obožavatelja koji je svakodnevno obasipaju komplimentima, a njezin povratak na male ekrane u ulozi Rachel Green mnogi jedva čekaju.

Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!