Jennifer Aniston na Instagramu je potvrdila točan datum okupljanja "Prijatelja" i objavila trailer za dugo iščekivanu posebnu epizodu.

Galerija


Glumica Jennifer Aniston na svojem je Instagramu objavila trailer za dugoiščekivanu posebnu epizodu serije "Prijatelji" te je potvrdila datum njezina emitiranja, koji je u četvrtak objavljen i na streaming servisu HBO Max.

Vezani članci Prijatelji okupljanje ''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel! Serija Prijatelji "Prijatelji" se vraćaju na ekrane nakon 17 godina, evo koliko se od tada promijenila ova najdraža šestorka!

"Službeno je! Premijera okupljanja 'Prijatelja' bit će 27. svibnja", napisala je te je pratitelje u Chandlerovu stilu upitala mogu li biti uzbuđeniji nego što jesu.

Njezina je objava raspametila obožavatelje "Prijatelja", koji su je obasuli milijunima lajkovima i u komentarima iskazali svoje uzbuđenje zbog dugoiščekivanog povratka kultne serije.

"Prijatelji: Okupljanje", u kojemu će nastupiti svih šestero originalnih glumaca, prvotno se trebalo snimiti prije više od godinu dana, no odgađano je zbog pandemije koronavirusa.

Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Angelesu kao i originalna komedija o šestero prijatelja koji žive u New Yorku.

"Prijatelji", koji su s prikazivanjem na NBC-ju završili 2004., bili su jedna od najpopularnijih TV serija u 90-ima i ponovno su oživjeli na streaming platformama kao jedna od najgledanijih serija diljem svijeta.

U okupljanju će sudjelovati Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

HBO Max je rekao da će se u specijalu pojaviti više od 15 poznatih gostiju, uključujući bivše članove "Prijatelja" poput Toma Sellecka (Richarda) i Maggie Wheeler (Janice), no i drugih poput britanskog nogometaša Davida Beckhama, glumca iz "Igre prijestolja" Kita Haringtona, pakistanske dobitnice Nobelove nagrade za mir Malale Yousafzai te glazbenika Justina Biebera i Lady Gage.

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području

Ona se usudi ono što se većina njezinih kolegica ne bi, haljina u kojoj je svaki korak rizičan dovoljno je dobar dokaz