Korisnik TikToka objavio je video s mnoštvom scena Jennifer Aniston u kojem je vidljivo da uvijek čini isto prije nego što izgovori svoj tekst.

Galerija


Obožavatelji hit-sitcoma "Prijatelji" kažu da im je život uništen nakon što je jedan korisnik društvene mreže TikTok otkrio vokalni tik Jennifer Aniston u brojnim scenama. 

Vezani članci Matt LeBlanc - 2 Tek sjena muškarca za kojim su žene uzdisale: Nekad poznati zavodnik ima poveći trbuh i ne stari poput vina Serija Prijatelji - 6 Zvijezda "Prijatelja" najavila snimanje kultne serije nakon odgoda, ne zna se kako će to odraditi glumci koji šokiraju izgledom

Naime, on je izdvojio dijelove serije, koja se emitirala od 1994. do 2004., u kojima se vidi da se Jennifer nakašljava prije nego što progovori. "Ono što ću vam reći uništit će vaš život, pogotovo ako ste veliki obožavatelj serije 'Prijatelji'. Ako ste veliki fan, molim vas, zaobiđite ovo jer ću vam uništiti život", istaknuo je korisnik TikToka. 

@cts.trphe

#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage

♬ original sound - cts.trphe

Jasno se vidi u isječcima scena da je Jennifer pročišćavala grlo prije nego što bi progovorila, pogotovo ako je htjela ispričati vic ili reći smiješnu rečenicu. 

"Da, često ovo radi", "Glumi. To s grlom radi kada su situacije u kojima je njezin lik neugodne", komentirali su korisnici TikToka. Neki misle da je to pročišćavanje rezultat toga što je Jennifer u prošlosti bila ovisna o cigaretama i pušila je gotovo 20 godina te je prestala 2012. 

Leoni Paraminski se ostvarila jedna od najvećih želja: U 42. godini očekuje prvo dijete

Naša trudna voditeljica nasmijala fotkom sa Straduna: "Da baka ima Instagram, dobila bih po nosu"