Zaljubljeni od prvog dana

Cruise 14 godina nakon razvoda od Katie Holmes konačno opet ljubi? Evo tko je žena koja ga je osvojila

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise, Katie Holmes (Foto: Getty) +0 Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia) Galerija

Strani mediji prenose kako je Tom Cruise u vezi s 20 godina mlađom glumicom Hayley Atwell, s kojom glumi u najnovijem nastavku "Nemoguće misije", čije je snimanje u tijeku.

Holivudska zvijezda i miljenik žena 58-godišnji Tom Cruise navodno je u vezi s 20 godina mlađom kolegicom Hayley Atwell, s kojom se zbližio na snimanju filma "Nemoguća misija 7" i strani mediji prenose kako su postali nerazdvojni.

Pogledaj i ovo showbuzz činilo se da su sretni Okončao je kratku romansu s 20 godina mlađom kolegicom, no pred njima je tek jako neugodan period

Velika je to vijest s obzirom na to da Tom od 2012. godine nije bio u ozbiljnoj vezi od razvoda s kolegicom Katie Holmes, s kojom ima 14-godišnju kćer Suri, dok se 38-godišnja Hayley nedavno razišla od jednog britanskog liječnika.

"Tom i Hayley zaljubljeni su od prvog dana. Karantena i sve poteškoće koje su s njom došle još su ih više zbližile i ne odvajaju se jedno od drugoga. Sastajali su se nakon radnog vremena, a ona je stanovala blizu njegova londonskog stana. Sjajno se slažu i čini se da su oboje jako sretni", izjavio je anonimni izvor za The Sun.

Posljednjih nekoliko tjedana navodni par bio je zauzet snimanjem sedmog nastavka akcijskog filma "Nemoguća misija", koje se odvijalo u Italiji, Velikoj Britaniji i Norveškoj.

Tom je prije braka s Katie Holmes bio oženjen s Nicole Kidman od 1990. do 2000. godine i bili su jedan od najmoćnijih holivudskih parova. Zajedno su posvojili danas 25-godišnjeg sina Connora i 27-godišnju kćer Isabellu, a djeca su zbog Toma prihvatila vjerovanja scijentološke crkve kojoj i on sam pripada.

Prva žena s kojom je bio u braku bila je također glumica Mimi Rogers, s kojom se vjenčao 1987. godine, a razveli su se tri godine kasnije i navodno ga je ona uvela u scijentologiju te je on postao njezin veliki zagovornik.

Prije godinu dana kružile su glasine da se zabavlja s 38-godišnjom kolegicom Elisabeth Moss, no ona je to negirala.

Iza Hayley je veza s manekenom Evanom Jonesom, s kojim je prekinula 2015. godine, nakon čega je bila u vezi s jednim britanskim liječnikom s kojim je prekinula ranije ove godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +1 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Mateo Kovačić objavio prvu fotografiju Izabel i sina Ivana, a za to je imao poseban povod

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene