Tom Cruise je na setu filma "Nemoguća misija 7" prijetio filmskoj ekipi zbog propusta u anti-COVID protokolima.

Galerija


Američki glumac i producent Tom Cruise na londonskom setu svog novog, sedmog nastavka filma "Nemoguća misija" vikao je i ekipi filma prijetio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-COVID protokolima za snimanje filmova, pišu u utorak britanske novine The Sun.

Vezani članci Tom Cruise Vanessa Kirby (Foto: Profimedia) Mlađahna plavuša razjasnila poljupce s Cruiseom i progovorila o njihovoj vezi: ''Svi su pričali 'evo mu nove supruge''' Tom Cruise (Foto: Getty Images) Jedini koji se usudio: Tom Cruise prvi je holivudski glumac koji je za ovo skupio dovoljno hrabrosti

Prenoseći da imaju autentičnu audiosnimku Cruiseova vikanja na filmsku ekipu, koja se vrti i po Twitteru, iz The Suna navode da je zvijezda akcijskog filma Cruise u opsežnim primjedbama zamjerao propuste socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tijekom pandemije koronavirusa.

Cruiseov predstavnik odbio je to komentirati.

Sun piše i da je, prema toj audiosnimci, Cruise ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako telefonira sa svim studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju, uz poruku: "Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste."

The Sun nije naveo kada se to točno dogodilo, ali filmaši su u London stigli početkom prosinca zbog nastavka snimanja sedme Nemoguće misije, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u veljači, u talijanskoj Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u rujnu opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Cruise je u srpnju i osobno apelirao na norveškog premijera da dijelove filma snima u Norveškoj prema modificiranim karantenskim pravilima.

Film Paramount Picturesa trebao bi biti objavljen u studenom 2021., oko čega je Cruise, prema zvučnoj snimci na koju se poziva Sun, na setu filma još rekao i da se Hollywood oslanja na filmove poput "Nemoguće misije" kako bi se industrija održala u nevolji te da želi film "zlatnog standarda jer vjeruju u nas i ono što radimo".

"Nemoguća misija" jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a posljednji film iz 2018. na svjetskim je blagajnama uprihodio više od 791 milijun američkih dolara.

Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor