Suri Cruise nije oca Toma Cruisea viđala otkad se razveo od njezine majke Katie Holmes 2012.

Galerija


Odnos glumca Toma Cruisea (57) prema njegovoj kćeri Suri (14) godinama šokira javnost. 

Vezani članci Princ George, princeza Charlotte Imaju milijarde dolara: Oni su djeca poznatih roditelja i najbogatiji su na svijetu Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Napokon progovorila: Djeca su je napustila zbog kontroverzne vjere, no skandaloznog oca obožavaju

Naime, kako pišu američki mediji, Cruise nije vidio kćer otkad se razveo od Katie Holmes (41), iako je imao pravo biti s njom 10 dana u mjesecu. Navodno je Tom tako odlučio jer Suri ne pripada Scijentološkoj crkvi, čiji je on član. 

No glumac je svojoj kćeri cijelo vrijeme slao pisma, koja je Katie skrivala i spremila jer joj je to savjetovao njezin odvjetnik. Prema pisanju američkih medija, planirala ih je pokazati kćeri kad bude starija u izmijenjenoj verziji, ali Suri ih je pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te je plakala dok ih je čitala. 

"Bio je to emotivan trenutak i za Katie i za Suri. Ona ih je planirala pokazati kćeri jednog dana, ali u ispravljenoj verziji. Nije bila spremna na brojna pitanja. Kada je pročitala pisma, Suri je ponovno pokazala interes da se sretne s ocem. Želi saznati više o njemu", rekao je izvor blizak Holmes. 

Suri je nakon pročitanih pisama bila u suzama, a kako pišu strani mediji, odnedavno je opet u kontaktu s ocem. Dodaju da bi trebala provesti ljeto s glumcem u scijentološkoj zajednici. "Puno razgovaraju i on je uvijek vjerovao da će u jednom trenutku dobiti priliku da se i uživo bolje upoznaju. Oduševljen je što je to konačno dočekao", rekao je izvor blizak Cruiseu. 

Gola se popela na krov usred Zagreba i iznenadila prolaznike: Otkrila zašto je to učinila