Suri Cruise nije oca Toma Cruisea viđala otkad se razveo od njezine majke Katie Holmes 2012.

Galerija Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) +0 Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia)

Odnos glumca Toma Cruisea (57) prema njegovoj kćeri Suri (14) godinama šokira javnost. 

Vezani članci Suri Cruise - 2 Njezino odrastanje se činilo poput bajke, no ispod površine se svašta odigravalo, a svi je žale najviše zbog jedne stvari Suri Cruise Kći legendarnog glumca izrasta u pravu ljepoticu, no oca kojeg povezuju s bizarnim kultom nije vidjela već godinama

Naime, kako pišu američki mediji, Cruise nije vidio kćer otkad se razveo od Katie Holmes (41), iako je imao pravo biti s njom 10 dana u mjesecu. Navodno je Tom tako odlučio jer Suri ne pripada Scijentološkoj crkvi, čiji je on član. 

No glumac je svojoj kćeri cijelo vrijeme slao pisma, koja je Katie skrivala i spremila jer joj je to savjetovao njezin odvjetnik. Prema pisanju američkih medija, planirala ih je pokazati kćeri kad bude starija u izmijenjenoj verziji, ali Suri ih je pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te je plakala dok ih je čitala. 

"Bio je to emotivan trenutak i za Katie i za Suri. Ona ih je planirala pokazati kćeri jednog dana, ali u ispravljenoj verziji. Nije bila spremna na brojna pitanja. Kada je pročitala pisma, Suri je ponovno pokazala interes da se sretne s ocem. Želi saznati više o njemu", rekao je izvor blizak Holmes. 

Suri je nakon pročitanih pisama bila u suzama, a kako pišu strani mediji, odnedavno je opet u kontaktu s ocem. Dodaju da bi trebala provesti ljeto s glumcem u scijentološkoj zajednici. "Puno razgovaraju i on je uvijek vjerovao da će u jednom trenutku dobiti priliku da se i uživo bolje upoznaju. Oduševljen je što je to konačno dočekao", rekao je izvor blizak Cruiseu. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju