tužna podudarnost

Dok se opraštaju od glumice koja je pronađena mrtva, njezini obožavatelji u nevjerici su i zbog jedne bizarne slučajnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijelo Naye Rivere je pronađeno na sedmu godišnjicu smrti njezina kolege iz serije "Glee" Coryja Monteitha.

Obožavatelji se opraštaju od glumice Naye Rivere čije je tijelo pronađeno u jezeru Piru u Kaliforniji u ponedjeljak, a neki ističu bizarnu slučajnost. 

Pogledaj i ovo Lea Michele (Foto: Profimedia) Hrabro krenula dalje Bila je najsretnija cura na svijetu, a onda je njezina velika ljubav pronađena mrtva u hotelu

Naime, pronašli su ju na sedmu godišnjicu smrti njezinog kolege iz serije "Glee" Coryja Monteitha. Glumac koji je tumačio Finna Hudsona preminuo je 13. srpnja 2013. u hotelskoj sobi u Vancouveru. Liječnici su obdukcijom utvrdili kako je glumac uzeto fatalnu dozu heroina i alkohola. Imao je tek 31 godinu.

Inače, u to je vrijeme glumac bio u vezi s kolegicom iz serije Leom Michele. Par su postali 2012. godine, a nakon njegove smrti izjavila je kako ne postoji bolja osoba od Coryja.

Upravo je Lea jedna od prvih koja se oprostila od Naye objavivši njezinu fotografiju na Instagram storyju, a obilježila je i godišnjicu smrti svog dečka Coryja. Glumica je stavila crno-bijelu fotografiju Coryja kako s buketom cvijeća stoji na mostu u Central Parku, u New Yorku.

Crnobijela slika Naye, koju je Michele objavila, čini se da je snimljena na setu serije. Usto, glumica je stavila i fotografiju sebe i kolega iz "Gleeja" kako sjede na klupi i gledaju prema plaži. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How can you convey all your love and respect for someone in one post? How can you summarize a decade of friendship and laughter with words alone? If you were friends with Naya Rivera, you simply can’t. Her brilliance and humor were unmatched. Her beauty and talent were otherworldly. She spoke truth to power with poise and fearlessness. She could turn a bad day into a great day with a single remark. She inspired and uplifted people without even trying. Being close to her was both a badge of honor and a suit of armor. Naya was truly one of a kind, and she always will be. 💔 Sending all my love to her wonderful family and her beautiful son.

A post shared by Chris Colfer (@chriscolfer) on

I drugi kolege iz serije oprostili su se od Naye na društvenim mrežama. "Kako prenijeti svu svoju ljubav i poštovanje za nekoga u jednoj objavi? Kako možeš sažeti desetljeće prijateljstva i smijeha samo riječima? Ako ste bili prijatelji s Nayom Riverom, jednostavno ne možete. Njezina briljantnost i humor bili su nenadmašivi. Njezina ljepota i talent bili su nadzemaljski. Govorila je istinu sa staloženošću i bez straha.... Šaljem svoju svoju ljubav njezinoj predivnoj obitelji i sinu", dio je objave Chrisa Colfera, koji je utjelovio Kurta Hummela. 

Kristin Chenoweth, koja je gostovala u seriji, objavila je na Twitteru fotografiju Naye kako drži sina Joseyja u naručju. "Hvala ti za ono što si dala svijetu. Volim te", napisala je. 

"Slatko počivaj. Kakva si sila bila. Ljubav i mir tvojoj obitelji", napisala je jedna od glavnih glumica iz serije Jane Lynch.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Naya Rivera (Foto: Getty) +0 Naya Rivera (FOTO: Getty) Celebrity Potvrđeno da su pronašli tijelo lijepe glumice, prijatelji se okupili na jezeru u kojem je nestala dok ju je sin čekao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene