Tijelo Naye Rivere je pronađeno na sedmu godišnjicu smrti njezina kolege iz serije "Glee" Coryja Monteitha.

Galerija


Obožavatelji se opraštaju od glumice Naye Rivere čije je tijelo pronađeno u jezeru Piru u Kaliforniji u ponedjeljak, a neki ističu bizarnu slučajnost. 

Vezani članci Lea Michele (Foto: Profimedia) Bila je najsretnija cura na svijetu, a onda je njezina velika ljubav pronađena mrtva u hotelu Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Nakon tragične smrti prve velike ljubavi, slavna glumica uplovila u bračnu luku

Naime, pronašli su ju na sedmu godišnjicu smrti njezinog kolege iz serije "Glee" Coryja Monteitha. Glumac koji je tumačio Finna Hudsona preminuo je 13. srpnja 2013. u hotelskoj sobi u Vancouveru. Liječnici su obdukcijom utvrdili kako je glumac uzeto fatalnu dozu heroina i alkohola. Imao je tek 31 godinu.

Inače, u to je vrijeme glumac bio u vezi s kolegicom iz serije Leom Michele. Par su postali 2012. godine, a nakon njegove smrti izjavila je kako ne postoji bolja osoba od Coryja.

Upravo je Lea jedna od prvih koja se oprostila od Naye objavivši njezinu fotografiju na Instagram storyju, a obilježila je i godišnjicu smrti svog dečka Coryja. Glumica je stavila crno-bijelu fotografiju Coryja kako s buketom cvijeća stoji na mostu u Central Parku, u New Yorku.

Crnobijela slika Naye, koju je Michele objavila, čini se da je snimljena na setu serije. Usto, glumica je stavila i fotografiju sebe i kolega iz "Gleeja" kako sjede na klupi i gledaju prema plaži. 

I drugi kolege iz serije oprostili su se od Naye na društvenim mrežama. "Kako prenijeti svu svoju ljubav i poštovanje za nekoga u jednoj objavi? Kako možeš sažeti desetljeće prijateljstva i smijeha samo riječima? Ako ste bili prijatelji s Nayom Riverom, jednostavno ne možete. Njezina briljantnost i humor bili su nenadmašivi. Njezina ljepota i talent bili su nadzemaljski. Govorila je istinu sa staloženošću i bez straha.... Šaljem svoju svoju ljubav njezinoj predivnoj obitelji i sinu", dio je objave Chrisa Colfera, koji je utjelovio Kurta Hummela. 

Kristin Chenoweth, koja je gostovala u seriji, objavila je na Twitteru fotografiju Naye kako drži sina Joseyja u naručju. "Hvala ti za ono što si dala svijetu. Volim te", napisala je. 

"Slatko počivaj. Kakva si sila bila. Ljubav i mir tvojoj obitelji", napisala je jedna od glavnih glumica iz serije Jane Lynch.

Potvrđeno da su pronašli tijelo lijepe glumice, prijatelji se okupili na jezeru u kojem je nestala dok ju je sin čekao