Britney Spears je dvojicu sinova dobila u braku s Kevinom Federlineom, a dječaci su danas odrasli, no pjevačica ih rijetko pokazuje javnosti.

Galerija


Fotografije pjevačice Britney Spears koja pozira sa sinovima Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom obišle su svijet u nekoliko minuta te su brojni obožavatelji komentirali koliko su njezini dečki odrasli. Na fotografiji objavljenoj na stranici koju vode obožavatelji 39-godišnja Britney stoji u sredini, a pored nje su s obje strane njezini sinovi.

Vezani članci Dalibor Petko Dalibor Petko prihvatio urnebesan izazov Britney Spears i pratitelje nasmijao do suza, tko ga je odradio bolje? Britney Spears - 2 Tko je smjestio Britney Spears? Potresni film o gubitku kontrole nad vlastitim životom posrnule pjevačice!

Seana Prestona (15) i Jaydena Jamesa (14) pjevačica je dobila u braku s Kevinom Federlineom, s kojim je bila od 2004. do 2006. godine. Nakon rastave Kevin se vjenčao s Victorijom Prince, s kojom ima dvije kćeri.

Britney ne skriva koliko obožava svoje sinove, no rijetko njihove fotografije objavljuje na internetu. Mnogi tvrde kako je razlog tome činjenica da ne bi htjela da ih paparazzi prate, kao što su to radili njoj.

Sve je opisano i u dokumentarcu "Framing Britney Spears", koji je objavljen prije nekoliko tjedana, a koji je u medijima podigao puno prašine. Dokumentarac je počeo s prikazom pokreta "Oslobodite Britney", prosvjedima i videima na društvenim mrežama. Pokret je nastao kao posljedica Britneyne legalne bitke s ocem i tvrdnji njezina odvjetnika da se pjevačica boji svog oca i neće više nastupati ako on bude odlučivao o njezinoj karijeri.

Jamie više ne odlučuje o njezinu privatnom životu, no donosi konačne odluke o njezinim financijama.

Osim bitke s ocem, u dokumentarcu se prikazuje i početak njezine karijere te kako se Britney nosila sa slavom sve ove godine.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Rijetki znaju da je upravo on prvi suprug najpoželjnije žene na svijetu, a danas živi daleko od očiju javnosti