skroz se promijenio

Nestao je na nekoliko mjeseci, a onda nakon optužbi za nasilje pokazao tetovirano tijelo i nekoliko kilograma viška

Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Shia LaBeouf ovih dana odmara na Havajima, a svi su primijetili kako je nabacio nekoliko kilograma te je pustio kosu i bradu.

Glumac Shia LaBeouf (35) ovoga je tjedna uživao na plažama Havaja, a paparazzi su ga ulovili u trenutku opuštanja. Kao da nema niti jedne brige na pameti, Shia je pokazao zavidan set tetovaža na svom tijelu, a svi su primijetili da izgleda dosta drugačije nego ga pamtimo otprije par mjeseci.

Pogledaj i ovo showbuzz nisu uspjeli Prije skladnog braka ljubila je problematičnog zavodnika koji je pogazio vlastitu riječ kad je otkrio razlog prekida

35-godišnji glumac pustio je kosu i bradu, a i nabacio je nekoliko kilograma. Nasmiješen se brčkao u oceanu dok su ga snimali znatiželjni prolaznici, no nije se obazirao ni na koga.

Slavnoga glumca inače prati nadimak zločestog dečka Hollywooda, a posljednjih godine u njegovu su se krevetu izredale brojne ljepotice.

Krajem prošle godine uhvatili su ga u zagrljaju glumice Margaret Qualley, kćeri popularne Andie McDowell i to samo nekoliko tjedana nakon što je bivša djevojka podnijela tužbu protiv njega. Pjevačica Tahliah Debrett Barnett, poznatija kao FKA Twigs, s kojom je u vezi bio 2019. godine, tada je u Los Angelesu službeno podnijela tužbu protiv njega u kojoj tvrdi kako ju je LaBeouf namjerno zarazio spolno prenosivom bolešću te ju je neprestano maltretirao dok su bili u vezi.

Kako stoji u službenoj tužbi, pjevačica svog bivšeg tuži zbog seksualnog napastovanja te emotivnog stresa, a istaknula je i kako ju je LaBeouf neprestano psihički i fizički maltretirao.

Glumac je reagirao na optužbe te je rekao kako većina svega nije točna, no dijelom krivi sebe zbog alkoholizma. "Dugujem svojim bivšima da javno iznesu svoje optužbe protiv mene zbog svega što sam im učinio. Oporavljam se od ovisnosti te se nekih stvari i ne sjećam zbog toga što sam bio previše pijan. Ne mogu promijeniti prošlost. Mogu je samo prihvatiti i nadati se boljoj budućnosti", stoji u glumčevoj izjavi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad omiljena holivudska slatkica dovela se do neprepoznatljivosti, njezine najnovije fotke sve su ostavile u čudu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Screenshot: Video) +1 Neven Ciganović (FOTO: Instagram) Nekad i sad Neven Ciganović je prije 16 godina izgledao potpuno drugačije, a od tada je drastično promijenio i stil odijevanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene