Pohvatali se pred kamerama

Spetljao se s kćeri jedne od najljepših žena u Hollywoodu, vrućim poljupcima na parkingu potvrdili vezu

Margaret Qualley (Foto: Getty Images) Margaret Qualley (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Margaret Qualley (Foto: Getty Images) Margaret Qualley (Foto: Getty) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Shia LaBeouf snimljen je kako ljubi glumicu Margaret Qualley, kći Andie McDowell, na parkingu aerodroma u Los Angelseu.

Nedugo nakon što ga je njegova bivša djevojka tužila za maltretiranje u vezi, glumac Shia LaBeouf (34) uhvaćen je s novom djevojkom, glumicom Margaret Qualley (26)

Pogledaj i ovo Shia Labeouf (Foto: Profimedia) procurile fotke Godinama su prekidali i mirili se dok su u javnost izlazili ružni detalji njihove veze, a sada su dobili prinovu!

Glumac je novu djevojku dočekao na losanđeleskom aerodromu, a vezu su potvrdili vrućim poljupcima na parkingu i izmjenjivanjem strasti na stražnjem sjedištu njegova automobila. Ona je u jednom trenutku čak omotala noge oko njegova struka, a podijelili su još nekoliko strastvenih poljubaca prije nego što su uopće izašli s parkinga, prenosi Daily Mail.

Ljepotica, koja je očigledno zaludjela LaBeoufa, kći je jedne od najljepših žena u Hollywoodu, glumice Andie McDowell i bivšeg manekena Paula Qualleya.

Od majke je osim izgleda naslijedila i glumački talent te je već ostvarila nekoliko zamjetnih uloga u filmskim hitovima poput "Bilo jednom… u Hollywoodu" i "Dobri momci". Još jedna poveznica s majkom, ali i ocem, jest manekenstvo kojim se više bavila na počecima karijere, no još uvijek povremeno snima kampanje za poznate svjetske brendove.

O njezinom ljubavnom životu ne zna se baš puno i u prošlosti ju se povezivalo s komičarem Peteom Davidsonom, koji je poznat po zarukama s Arianom Grande i vezi s 20 godina starijom glumicom Kate Beckinsale.

O LaBeoufovoj ljubavnoj prošlosti zna se pak i više nego što bi on sam htio. Njegova bivša djevojka pjevačica Tahliah Debrett Barnett, poznatija kao FKA Twigs, s kojom je u vezi bio 2019. godine, ovog je mjeseca u Los Angelesu službeno podnijela tužbu protiv njega u kojoj tvrdi kako ju je LaBeouf namjerno zarazio spolno prenosivom bolešću te ju je neprestano maltretirao dok su bili u vezi.

Kako stoji u službenoj tužbi, pjevačica svog bivšeg tuži zbog seksualnog napastovanja te emotivnog stresa, a istaknula je i kako ju je LaBeouf neprestano psihički i fizički maltretirao.

Glumac je reagirao na optužbe te je rekao kako većina svega nije točna, no dijelom krivi sebe zbog alkoholizma. "Dugujem svojim bivšima da javno iznesu svoje optužbe protiv mene zbog svega što sam im učinio. Oporavljam se od ovisnosti te se nekih stvari i ne sjećam zbog toga što sam bio previše pijan. Ne mogu promijeniti prošlost. Mogu je samo prihvatiti i nadati se boljoj budućnosti", stoji u glumčevoj izjavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene