Glumac Shia LaBeouf snimljen je kako ljubi glumicu Margaret Qualley, kći Andie McDowell, na parkingu aerodroma u Los Angelseu.

Galerija


Nedugo nakon što ga je njegova bivša djevojka tužila za maltretiranje u vezi, glumac Shia LaBeouf (34) uhvaćen je s novom djevojkom, glumicom Margaret Qualley (26)

Vezani članci Shia LaBeouf i FKA Twigs Mjesecima je trpila nasilje u vezi s glumcem pa ga tužila i sve ispričala: "Nikada nisam mislila da će se ovo dogoditi" FKA Twigs i Shia LaBeouf Pjevačica otkrila strašne detalje iz veze s poznatim glumcem pa digla tužbu zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja

Glumac je novu djevojku dočekao na losanđeleskom aerodromu, a vezu su potvrdili vrućim poljupcima na parkingu i izmjenjivanjem strasti na stražnjem sjedištu njegova automobila. Ona je u jednom trenutku čak omotala noge oko njegova struka, a podijelili su još nekoliko strastvenih poljubaca prije nego što su uopće izašli s parkinga, prenosi Daily Mail.

Ljepotica, koja je očigledno zaludjela LaBeoufa, kći je jedne od najljepših žena u Hollywoodu, glumice Andie McDowell i bivšeg manekena Paula Qualleya.

Od majke je osim izgleda naslijedila i glumački talent te je već ostvarila nekoliko zamjetnih uloga u filmskim hitovima poput "Bilo jednom… u Hollywoodu" i "Dobri momci". Još jedna poveznica s majkom, ali i ocem, jest manekenstvo kojim se više bavila na počecima karijere, no još uvijek povremeno snima kampanje za poznate svjetske brendove.

O njezinom ljubavnom životu ne zna se baš puno i u prošlosti ju se povezivalo s komičarem Peteom Davidsonom, koji je poznat po zarukama s Arianom Grande i vezi s 20 godina starijom glumicom Kate Beckinsale.

O LaBeoufovoj ljubavnoj prošlosti zna se pak i više nego što bi on sam htio. Njegova bivša djevojka pjevačica Tahliah Debrett Barnett, poznatija kao FKA Twigs, s kojom je u vezi bio 2019. godine, ovog je mjeseca u Los Angelesu službeno podnijela tužbu protiv njega u kojoj tvrdi kako ju je LaBeouf namjerno zarazio spolno prenosivom bolešću te ju je neprestano maltretirao dok su bili u vezi.

Kako stoji u službenoj tužbi, pjevačica svog bivšeg tuži zbog seksualnog napastovanja te emotivnog stresa, a istaknula je i kako ju je LaBeouf neprestano psihički i fizički maltretirao.

Glumac je reagirao na optužbe te je rekao kako većina svega nije točna, no dijelom krivi sebe zbog alkoholizma. "Dugujem svojim bivšima da javno iznesu svoje optužbe protiv mene zbog svega što sam im učinio. Oporavljam se od ovisnosti te se nekih stvari i ne sjećam zbog toga što sam bio previše pijan. Ne mogu promijeniti prošlost. Mogu je samo prihvatiti i nadati se boljoj budućnosti", stoji u glumčevoj izjavi.

Mladu ljepoticu hrvatskih korijena napali na izboru za Miss, u skandal se upleli političari i policija