Razgolićeno izdanje

Nadimak zločesti dečko davno je zaradio, a sad ponosno pokazuje tetovaže i isklesani torzo

Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Galerija

Shia LaBeouf kupio je kuću u kalifornijskoj Pasadeni, a često ga fotografi uhvate tijekom trčanja po kvartu u razgolićenim izdanjima.

Glumac Shia LaBeouf odavno je zaradio nadimak zločestog dečka Hollywooda, a otkako se doselio u Pasadenu, fotografi ga često uhvate kako razgolićen trči svojim kvartom. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna, kada su 34-godišnjeg glumca snimili u tajicama za trčanje i plavoj majici, a u jednom je trenutku obrisao znoj s lica te je pokazao svoju zavidnu figuru punu tetovaža.

Pogledaj i ovo Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) skroz se promijenio Nestao je na nekoliko mjeseci, a onda nakon optužbi za nasilje pokazao tetovirano tijelo i nekoliko kilograma viška

Shia je ponosan na svoje tetovaže kojih ima preko nekoliko, a neke od njih prikazuju njegove najdraže Disney likove, dok je tetovirao i lik svoje majke Shayne Saide, klauna koji predstavlja njegova oca Jeffreyja te svoj gangsterski lik Chola Creepera iz kriminalističke drame "The Tax Collector".

Glumac pažnju privlači i zbog problema sa zakonima. U lipnju ove godine se nared ulice posvađao s jednim muškarcem u Los Angelesu, no nikada nije otkriveno što je dovelo do takve svađe. Policija je izvijestila kako je Shia uzeo muškarčevu kapu te je uzrujan otišao. Muškarac je sve prijavio policiji jer je istaknuo kako ga je glumac napao bez razloga.

I prije je glumac imao problema s policijom, a 2017. godine je uhićen jer je vozio pod utjecajem alkohola u New Yorku. Iste godine priveli su ga i zbog napada na policajca, kojeg je zamolio za cigaretu. 2014. je morao i na odvikavanje od alkohola jer je prekinuo predstavu na Broadwayju nakon čega ga je policija uhitila i strpala u pritvor. Onda je govorio kako prolazi kroz egzistencijalnu krizu, a droge i alkohol mu pomažu u bijegu od realnosti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) +4 David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) Celebrity U 71. godini čeka šesto dijete: Njegova 34 godine mlađa supruga je trudna, ona će postati majka prvi put

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene