Buran razvod

Shakira je bijesna zbog snimke Piquea i nove djevojke, paparazzi su ih ulovili u strastvenim trenucima!

Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) +6 Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Galerija

Shakira je navodno jako ljuta na Gerarda Piquea nakon što su isplivale snimke na kojima se strastveno ljubi s novom djevojkom Clarom Chiaom Marti na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji.

Buran razvod pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea ne prestaje izazivati zanimanje javnosti.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Sada su se pojavile snimke na kojima se Pique strastveno ljubi s novom djevojkom Clarom Chiaom Marti na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, zbog čega je Shakira navodno bijesna, piše Daily Mail.

Ovo je prvi put da je nogometaš snimljen s novom djevojkom, a snimku je objavio španjolski Socialite.

Prema priči paparazza Jordija Martina za španjolski Mag, Pique se svim silama trudi kako bi razbjesnio Shakiru. Naime, on se s novom djevojkom namjerno pojavljuje na mjestima na kojima bi mogao susresti pjevačicu, a posjećuju i mjesta za koja zna da bi ih netko tamo mogao vidjeti i dojaviti Shakiri.

"Gerard Pique u poslijepodnevnim satima odlazi sa svojom novom djevojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Shakirinom kućom. To je nju potpuno shrvalo. Nije ga briga što će ih ona vidjeti skupa. Odnos između Piquea i Shakire nikada nije bio gori. Pique se sada želi osvetiti Shakiri. I čini sve da u tome uspije", izjavio je Jordij.

Clara je studentica odnosa s javnošću koja radi za Piqueovu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos, a navodno su se upoznali na poslovnim događanjima. Par se navodno zbližio i hodaju mjesecima, no pokušavali su to zadržati u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueova razvoda.

Podsjetimo, Shakira i Pique objavili su da se razvode početkom lipnja. Zajedno su bili 12 godina i imaju dvoje djece.

Pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio. "Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša lijepa glumica udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu, na vjenčanju se pojavila i Severina!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene