Što vi kažete?

Osvanula fotografija tajne djevojke Gerarda Piquea, svi se slažu da neodoljivo nalikuje Shakiri!

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti Gerard Pique Shakira, Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Pique (Foto: Getty Images) +13 Pique (Foto: Getty Images) Galerija

Na društvenim se mrežama pojavila fotografija nove djevojke Gerarda Piquea Clare Chije Marti, iako su si dali truda da ih sve obrišu i uklone njezine profile.

Nakon što je procurila vijest da nogometaš Gerard Pique u tajnosti ljubi 23-godišnju studenticu Claru Chiju Marti i to već posljednjih nekoliko mjeseci, sada je konačno osvanula i njezina fotografija.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Clara je studentica odnosa s javnošću koja radi za Piqueovu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos, a navodno su se upoznali na poslovnim događanjima. Par se navodno zbližio i hodaju mjesecima, no pokušavaju to zadržati u tajnosti što je dulje moguće zbog Piqueova nedavnog prekida sa Shakirom.

"Gerard i Clara viđaju se mjesecima. Šutjeli su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju što se događa. Ljudi su mu pomagali zadržati romansu u tišini, izbrisali su Clarine profile na društvenim mrežama kako nitko ne bi mogo pronaći njezine fotografije. Samo zbog toga njegovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi s njom", izjavio je izvor blizak Clari za The Sun.

No, unatoč trudu i brisanju fotografija i profila s društvenih mreža sada su se na Twitteru pojavile Clarine fotografije, a lijepa studentica mnogima nalikuje upravo na Shakiru.

Prekid dugogodišnje veze s Gerardom potvrdila je sama pjevačica u službenom priopćenju za medije nakon što su počeke kružiti glasine da je njihovoj vezi došao kraj i to zbog Piqueove afere s drugom ženom.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju", poručila je tada pjevačica.

Prema pisanju španjolskih medija, Shakira je Piquea uhvatila u krevetu s djevojkom u ranim dvadesetima, o kojoj se dosad malo znalo, a isprva ga se povezivalo i sa seks-bombom Suzy Cortez.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 6 +29 Nives Celzijus - 7 Celebrity Usporena snimka Nives Celzijus dok izlazi iz mora neodoljivo podsjeća na prizore iz kultne serije, a pobrinula se i za još više seksepila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene