Sve dobro osmišljeno

Procurili detalji tajne romanse Gerarda Piquea, sve traje i duže nego što se mislilo, a zna se i o kome je riječ!

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Pique (Foto: Getty Images) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: Instagram) +15 Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Galerija

Clara Chia Marti je prema pisanju stranih medija već nekoliko mjeseci u tajnoj vezi s Gerardom Piqueom.

Nogometaš Gerard Pique u vezi je sa studenticom koja radi za njega, a potvrdio je to izvor blizak njegovoj novoj ljubavi.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

35-godišnji Gerard nije gubio vrijeme nakon prekida 11-godišnje veze s kolumbijskom pjevačicom Shakirom s kojom se razišao u lipnju. Par se prvi put upoznao kada je Pique sudjelovao na snimanju spota za njezin službeni singl Svjetskog prvenstva 2010. godine "Waka Waka". Nešto kasnije te godine ušli su u vezu, a imaju i dvoje djece, sinove Milana i Sašu.

Međutim, Pique je novu ljubav navodno pronašao s 23-godišnjom studenticom Clarom Chiom Marti s kojom je u vezi već posljednjih nekoliko mjeseci. Chia je prema pisanju Mirrora studentica odnosa s javnošću, radi za Piqueovu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos, a navodno su se upoznali na poslovnim događanjima.

Par se navodno zbližio i hodaju mjesecima, no pokušavaju to zadržati u tajnosti što je dulje moguće zbog Piqueova nedavnog prekida sa Shakirom.

"Gerard i Clara viđaju se mjesecima. Šutjeli su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju što se događa. Ljudi su mu pomagali zadržati romansu u tišini, izbrisali su Clarine profile na društvenim mrežama kako nitko ne bi mogo pronaći njezine fotografije. Samo zbog toga njegovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi s njom", izjavio je izvor blizak Clari za The Sun.

Prekid dugogodišnje veze potvrdila je Shakira u službenom priopćenju za medije nakon što su danima kružile glasine da je njihovoj vezi došao kraj i to zbog Piqueove afere s drugom ženom.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju", poručila je tada pjevačica.

Prema pisanju španjolskih medija, Shakira je Piquea uhvatila u krevetu s djevojkom u ranim dvadesetima, o kojoj se dosad malo znalo, a isprva ga se povezivalo i sa seks-bombom Suzy Cortez.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio.

"Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 1 +8 Margot Robbie Celebrity Jedna od najljepših plavuša imala je što pokazati u bikiniju, a slavni kolega odmjeravao ju je od glave do pete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene