Sukob se pogoršava!

Odnos Shakire i Piquea nikad nije bio gori, a on joj osvetničkim potezima sve još želi dodatno zapapriti!

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique i Dragana Spasovska Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Pique (Foto: Getty Images) +11 Pique (Foto: Getty Images) Galerija

Trzavice između Shakire i Gerarda Piquea ne prestaju, a dodatne probleme nogometaš pjevačici stvara zbog starateljstva nad sinovima.

Pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Pique prolaze poprilično težak i nelagodan raskid. 

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Naime, nedavno su osvanule nove fotografije djevojke Gerarda Piquea Clare Chije Marti.

Po priči paparazza Jordija Martina za španjolski Mag, Pique se svim silama trudi kako bi razbjesnio Shakiru. Naime, on se s novom djevojkom namjerno pojavljuje na javnim mjestima na kojima bi mogao susresti i pjevačicu, ali posjećuje i druga mjesta za koja zna da bi ih netko mogao vidjeti i dojaviti Shakiri. 

Clara je studentica odnosa s javnošću koja radi za Piqueovu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos, a navodno su se upoznali na poslovnim događanjima. Par se navodno zbližio i hodaju mjesecima, no pokušavaju to zadržati u tajnosti što je dulje moguće zbog Piqueova nedavnog prekida sa Shakirom.

Njihov odnos ne smiruje se, već se iz dana u dan samo pogoršava...

"Gerard Pique u poslijepodnevnim satima odlazi sa svojom novom djevojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Shakirinom kućom. I to ju je potpuno shrvalo. Nije ga briga što će ih ona vidjeti skupa. Odnos između Piquea i Shakire nikada nije bio gori. Pique se sada želi osvetiti Shakiri. I čini sve da u tome uspije", izjavio je Jordij.

Prisjetimo se, prekid dugogodišnje veze s Gerardom potvrdila je sama pjevačica u službenom priopćenju za medije nakon što su počele kružiti glasine da je njihovoj vezi došao kraj i to zbog Piqueove afere s drugom ženom.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju", poručila je tada pjevačica.

Prema pisanju španjolskih medija, Shakira je Piquea uhvatila u krevetu s djevojkom u ranim dvadesetima, o kojoj se dosad malo znalo, a isprva ga se povezivalo i sa seks-bombom Suzy Cortez.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: AFP) +23 Lisa Rinna (Foto: Getty) Celebrity U 59. godini pokazala je svoje razgolićeno tijelo i jedva nagurala bujne grudi u minijaturni gornji dio badića

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden neda ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 3 +15 Neda Ukraden - 4 Celebrity Neda Ukraden objavila fotku u badiću, ljudi ne vjeruju kako izgleda sa 72 godine: ''Kad bi ja tako jednog dana!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene