u ugodnom društvu

Severina komentarom potiče šuškanja: "Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo. Pa ja kažem zdravo i gotovo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je već neko vrijeme u rodnom Splitu, gdje uživa u društvu svojih prijatelja.

Koliko uživa u rodnom gradu Severina svakoga dana pokazuje obožavateljima, a nakon što se fotkala ispred glazbene škole u koju je išla, pohvalila se s kime se sve druži.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo.Pa ja kažem zdravo i gotovo” (Mika Antić)...kaže Sonja Dvornik ova je za nas. Obožajen ...šta bi ona rekla", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom prijateljicom. U samo 15 minuta pobrale su preko 5000 lajkova na Instagramu, a sudeći prema fotki, zaista uživaju u druženju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Najviše volim kad me uzmu zdravo za gotovo.Pa ja kažem zdravo i gotovo”(Mika Antić)...kaže @sonjadvornik ova je za nas.Obožajen💜💜💜💜 ...šta bi ona rekla #lipimojzivote #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina je već par mjeseci u Hrvatskoj, dok je Igor Kojić ostao u Srbiji. Tjednima se nagađa kako je njihov brak u krizi, no slavni par ništa nije komentirao na račun toga.

Naša slavna pjevačica obožava biti u svom društvu, s kojim je posjetila Rovinj, no većinu vremena provodi u Splitu. U rodnom gradu Severina je nedavno održala i koncert, a prije nego što je obaveze ponovno zatrpaju opušta se koliko može.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene