skupi detalji

Nostalgična Severina pozirala s prijateljicom ispred škole u koju je išla, no fanovi su komentirali nešto drugo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se na Instagramu pohvalila kako je srela prijateljicu Ivu Radić ispred glazbene škole koju je pohađala, a svi su komentirali njihove skupe torbe.

Severina i dalje uživa u svom rodnom gradu Splitu, a u subotu je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s dobrom prijateljicom Ivom Radić.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

"Srele smo se ispred moje muzičke škole “Josip Hatze”, koja je dala neke od najboljih glazbenika. Volim moj grad Split, moje djetinjstvo, drage ljude i moju Ivu Radić", napisala je Seve u opisu fotke.

Domaće ljepotice su pobrale brojne komplimente na račun svog izgleda, a mnogi su primijetili i kako nose skupocjene torbice poznatog brenda. Iva Radić je s domaćom pjevačicom nedavno uživala i na odmoru u Istri, gdje im se pridružila zajednička prijateljica Vedrana Vasić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srele smo se ispred moje muzičke škole “Josip Hatze”, koja je dala neke od najboljih glazbenika. Volim moj grad Split, moje djetinjstvo, drage ljude i moju @iva___radic 💜🙌🏻 #split #myhometown #josiphatze #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina već neko vrijeme uživa u Splitu, gdje je nedavno održala i koncert, njezin prvi nastup nakon pandemije koronavirusa. Sve više se šuška i o problemima u braku s Igorom Kojićem, s kojim je Severina posljednji put zajedničku fotku objavila početkom travnja ove godine.

Igor je u Srbiji te nitko ne zna zašto par više vremena ne provodi zajedno, no ni pjevačica ni njezin suprug nisu komentirali što se zaista događa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene