Severina je tijekom vikenda u rodnom joj Splitu nakon duže stanke održala koncert za pamćenje.

Galerija


Severina je jedva dočekala koncert u svom rodnom Splitu, i to prvi nakon stanke zbog pandemije koronavirusa, a kako je najavljivala na društvenim mrežama, bio je to show za pamćenje.

Vezani članci Igor Kojić Igor objavio fotografiju kao dokaz da nije sa Severinom i otkrio gdje je otputovao ove blagdane Severina i Igor Kojić Nakon što je Severina otkrila da je Božić provela sa sinom, i Igor Kojić pokazao je gdje se nalazi

48-godišnja pjevačica je na pozornici zablistala u haljini s perlama, a kosu je nadogradila bogatim ekstenzijama. Koncert je otvorila pjesmom "Brad Pitt", a publika je od prve do posljednje pjesme u glas pjevala sve hitove i upijala svaki njezin pokret i energiju.

"Ovo “novo normalno” je nama sinoć bilo i više nego dovoljno. Nama ne treba ni više ni bolje od ovoga; nama su srca puna. Hvala Splite moj, hvala Dalmacijo", napisala je Severina na profilu na Instagramu nakon koncerta. 

A na koncertu se moglo vidjeti i jedno dobro poznato lice koje se neko vrijeme nije pojavljivalo u Severininoj blizini, a riječ je o njezinu menadžeru Tomici Petroviću s kojim je nedavno ponovno obnovila suradnju nakon što su se bili razišli prije godinu dana. 24 sata tako piše da je Tomica Severinin koncert pratio s krova kluba pratio cijelo vrijeme.

No na splitskom nastupu nije bilo Severinina supruga Igora Kojića, koji joj se nije bio pridružio ni na odmoru kojeg je provodila sa sinom i prijateljicama na našoj obali.

To je naravno pojačalo glasine o krizi u njihovu braku koja je nastupila nakon što je ona napustila Beograd gdje su zajedno boravili u karanteni zbog koronavirusa, a navodno se posvađala i s njegovim roditeljima Draganom i Oljom Keba.

Preminula je Kelly Preston, supruga Johna Travolte, srce mu je slomljeno: ''Hrabru bitku vodila je dvije godine''