Severina je pozirala u jednodijelnom badiću, objavila fotografiju na Instagramu i ubrzo dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

Galerija


Proteklog vikenda Severina je održala koncert u rodnom Splitu, nakon čega se odlučila opustiti uz more. Pozirala je u maslinastom jednodijelnom badiću, fotografiju objavila na Instagramu te u opisu fotke napisala citat spisateljice Virginije Woolf.

Vezani članci In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati! Severina Seve objavila nikad viđenu fotografiju s rajskog putovanja, tog dana je uživala u izdanju bez grudnjaka

U samo 15 minuta prikupila je više od 12 tisuća lajkova, a oduševljeni obožavatelji nisu skrivali koliko im je predivna te su je zasuli komplimentima.

Naša popularna pjevačica koja je nedavno proslavila 48. rođendan prije nekoliko je dana otkrila kako vrijeme na odmoru provodi sa svojim sinom i prijateljicama, a prije Splita uživala je u Istri s Ivom Radić i Vedranom Vasić.

Njezina supruga Igora Kojića već dugo nema na vidiku, zbog čega su pokrenuta i šuškanja o bračnim problemima poznatoga para. Severina se bez njega iz Beograda vratila u Hrvatsku, a dok ona uživa u Splitu, Igor sve više pažnje daje nogometu te se ne obazire na komentare medija.

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe