Severina, koja je u srijedu navršila 49 godina, sada je posvetila objavu na Instagramu bliskoj osobi koja slavi rođendan.

Galerija


Nakon što je Igor Kojić (33) otkrio na Instagramu s kime se druži u Zagrebu, Severina (49) je podijelila fotografije s bliskom osobom. 

Vezani članci Igor Kojić Dok Seve dijeli golišave prizore s odmora, Igor je većinu njezinih fotki obrisao, a zapratio je i neke nove profile Severina Seve počastila fanove vrućim fotkama, pozirala i bez grudnjaka da pokaže kako uživa, a neke je zanimalo samo jedno!

"Sonja, nazove ona mene jedno jutro i kaže: 'Sanjala sam da smo nas dvije bile na primanju kod kraljice i da sam ja morala hitno u Isabel Marant u shopping, jer je sniženje. 'I? Ti si ostala kod kraljice... A ti? A ja sam otišla, bilo je sniženje...' I tako stalno... Šaptačica je glumcima, bilo kuda klika je svuda, kuha odlično, prijatelj je svjetski i zna tekstove svih pjesama na svijetu; od Silvane do Nirvane. Navija za Hajduk. Prva slika je 'primanje kod kraljice', druga je stvarni život. Sretan ti rođendan, lijepa moja", posvetila je pjevačica objavu svojoj dobroj prijateljici, fotografkinji Sonji Dvornik.

"Ajme, majko. Tako te volim", ubrzo je komentirala Sonja Severinine fotografije i riječi.  Pjevačica je nekoliko njihovih zajedničkih slika podijelila i na Instagram storyju. 

Pratitelji su komentirali da ne znaju koja je ljepša od njih dvije. "Divne ste", "Ljepota", "Savršeno! Bravo", napisali su. 

Inače, iako su mnogi pretpostavljali da se Igor vratio u Zagreb zbog rođendana svoje supruge, koji je bio u srijedu 21. travnja, po njegovoj nedavnoj objavi se može vidjeti da to nije slučaj. Na svom je Instagramu je otkrio družio s vlasnikom jednog restorana, a Severinu opet nije ni spomenuo.

"Doći u Zagreb, a ne posjetiti Velu je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovjek velikog srca i veliki prijatelj Vela", napisao je Igor uz fotku, a komentarima su mnogi spomenuli njegovu suprugu.

"Gdje je Seve?" pisali su mu pratitelji koji se već mjesecima pitaju što se događa s njihovim brakom.

Nedavno se pisalo i da se Kojić iselio iz Severinina stana u Zagrebu u kojem ovih dana ne boravi ni ona jer je za uskršnje blagdane otputovala u Split, no napise je negirao njezin PR tim.

Ipak, šuškanja o njihovu razvodu ne prestaju, a oboje o svemu i dalje šute. Najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

Jennifer Aniston iznenadila obožavatelje predivnom fotografijom u toplesu, nevjerojatno je kako izgleda u 53. godini!

Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno