savršeno!

Nakon objave svog muža Severina se oglasila i posvetila objavu bliskoj osobi: "Tako te volim"

Severina i Igor Kojić Severina i Igor Kojić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić Galerija

Severina, koja je u srijedu navršila 49 godina, sada je posvetila objavu na Instagramu bliskoj osobi koja slavi rođendan.

Nakon što je Igor Kojić (33) otkrio na Instagramu s kime se druži u Zagrebu, Severina (49) je podijelila fotografije s bliskom osobom. 

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

"Sonja, nazove ona mene jedno jutro i kaže: 'Sanjala sam da smo nas dvije bile na primanju kod kraljice i da sam ja morala hitno u Isabel Marant u shopping, jer je sniženje. 'I? Ti si ostala kod kraljice... A ti? A ja sam otišla, bilo je sniženje...' I tako stalno... Šaptačica je glumcima, bilo kuda klika je svuda, kuha odlično, prijatelj je svjetski i zna tekstove svih pjesama na svijetu; od Silvane do Nirvane. Navija za Hajduk. Prva slika je 'primanje kod kraljice', druga je stvarni život. Sretan ti rođendan, lijepa moja", posvetila je pjevačica objavu svojoj dobroj prijateljici, fotografkinji Sonji Dvornik.

"Ajme, majko. Tako te volim", ubrzo je komentirala Sonja Severinine fotografije i riječi.  Pjevačica je nekoliko njihovih zajedničkih slika podijelila i na Instagram storyju. 

Pratitelji su komentirali da ne znaju koja je ljepša od njih dvije. "Divne ste", "Ljepota", "Savršeno! Bravo", napisali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, iako su mnogi pretpostavljali da se Igor vratio u Zagreb zbog rođendana svoje supruge, koji je bio u srijedu 21. travnja, po njegovoj nedavnoj objavi se može vidjeti da to nije slučaj. Na svom je Instagramu je otkrio družio s vlasnikom jednog restorana, a Severinu opet nije ni spomenuo.

"Doći u Zagreb, a ne posjetiti Velu je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovjek velikog srca i veliki prijatelj Vela", napisao je Igor uz fotku, a komentarima su mnogi spomenuli njegovu suprugu.

"Gdje je Seve?" pisali su mu pratitelji koji se već mjesecima pitaju što se događa s njihovim brakom.

Nedavno se pisalo i da se Kojić iselio iz Severinina stana u Zagrebu u kojem ovih dana ne boravi ni ona jer je za uskršnje blagdane otputovala u Split, no napise je negirao njezin PR tim.

Ipak, šuškanja o njihovu razvodu ne prestaju, a oboje o svemu i dalje šute. Najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene