Zanimljiva ispovijest

Seve se uoči 49. rođendana osvrnula na prošlost, a u podužoj objavi otkrila je i da prolazi kroz kriznu situaciju

Severina - 3 Severina - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Galerija

Severina je na Instagramu podijelila svoju nasmijanu fotografiju s Maldiva uz koju se oprostila od svoje 48. godine.

Pjevačica Severina Kojić ove srijede napunit će 49 godina, a uoči rođendana na svojem je Instagramu podijelila zanimljivu objavu.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

U podužem statusu oprostila se od 48. godine i dala naputke nadolazećoj, a uz to je objavila i svoju nasmijanu fotografiju koja je snimljena na Maldivima.

"[ČETRDESET DEVET] Draga moja 48., adio. Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sjedi malo, da nas dvije proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomislit da ćeš me lako prijeći. Neke tvoje 'zle' prethodnice su mi ipak nesebično 'poklonile' puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu 'iskustvo'. Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju 'zlu' prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: 'I prije smo imali problema pa ih nismo riješili'", napisala je Seve, a u nastavku je otkrila i da prolazi kroz kriznu situaciju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju. Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina nije mi uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile. Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se 49-a! Pozdrav generaciji 1972." poručila je pjevačica, a njezini su joj pratitelji požurili čestitati rođendan u komentarima.

Severina je dobila i brojne komplimente za svoj izgled na fotografiji koja je u samo nekoliko minuta nakon objavljivanja skupila više od 10 tisuća lajkova, a njihova brojka ne prestaje rasti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekoć zanosnu plavušu nemoguće je prepoznati: Tužno je gledati nove fotke bivše supruge zvijezde "Spasilačke službe", stigla ju je nesretna sudbina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene