Igor Kojić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s vlasnikom jednog zagrebačkog restorana.

Galerija


Igor Kojić (33) ovoga je tjedna snimljen u Zagrebu nakon dugo vremena, i to samo dan prije 49. rođendana svoje supruge Severine.

Vezani članci Severina i Igor Kojić - 4 Igor Kojić suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, a sada je na Instagramu posvetio objavu drugoj ženi Severina Severina se javila na Instagramu prvi put nakon glasina da je Igor iselio iz njezina stana, pokazala je gdje se trenutno nalazi

Fotografi su ga snimili kako se sam šeće Ilicom i nasmijan razgovara na mobitel, a fotke koje je objavila Gloria potaknule su nagađanja da je došao na suprugin rođendan.

No Kojić je na svojem Instagramu otkrio da se Zagrebu družio s vlasnikom jednog restorana, a Severinu opet nije ni spomenuo.

"Doći u Zagreb, a ne posjetiti Velu je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovjek velikog srca i veliki prijatelj Vela", napisao je Igor uz fotku, a komentarima su mnogi spomenuli njegovu suprugu.

"Gdje je Seve?" pisali su mu pratitelji koji se već mjesecima pitaju što se događa s njihovim brakom.

Nedavno se pisalo i da se Kojić iselio iz Severinina stana u Zagrebu u kojem ovih dana ne boravi ni ona jer je za uskršnje blagdane otputovala u Split, no napise je negirao njezin PR tim.

Ipak, šuškanja o njihovu razvodu ne prestaju, a oboje o svemu i dalje šute. Najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

Evo tko će najvjerojatnije naslijediti bogatstvo princa Philipa, razlog tome dobro je osmišljen i isplaniran

Marijana Mikulić objavila fotku s Jankom Popovićem Volarićem staru 15 godina, pogledajte koliko su se od tada promijenili