Igor Kojić snimljen je u centru Zagreba dan prije 49. rođendana njegove supruge Severine.

Galerija


Suprug pjevačice Severine Kojić (48), Igor (33) nakon dugo vremena snimljen je u šetnji centrom Zagreba.

Vezani članci Igor Kojić Dok Seve dijeli golišave prizore s odmora, Igor je većinu njezinih fotki obrisao, a zapratio je i neke nove profile Severina Seve počastila fanove vrućim fotkama, pozirala i bez grudnjaka da pokaže kako uživa, a neke je zanimalo samo jedno!

Na fotografijama koje je objavila Gloria nasmijani Igor sam se šeće gradom i razgovara na mobitel, a snimljen je samo dan prije Severinina 49. rođendana, pa se mnogi pitaju je li to bio povod njegova dolaska u Hrvatsku.

S druge strane, supružnici već mjesecima nisu viđeni zajedno, što je potaknulo glasine o njihovu razvodu oko kojih se oni nisu oglašavali. Pisalo se i kako je Igor iselio iz Severina zagrebačkog stana, no te je napise negirao PR tim pjevačice.

Zadnje informacije o njihovu odnosu dao je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu, već nekoliko mjeseci.

Severina se uoči svojeg rođendana oglasila na Instagramu gdje je u podužem statusu, među ostalim, spomenula i kako trenutačno prolazi kroz kriznu situaciju, no nije otkrila o čemu je točno riječ.

Kraljica Elizabeta snimljena prvi put nakon što se slomila na pogrebu princa Philipa, otišla je tugovati na posebno mjesto

Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"