Severina je na Instagramu objavila fotku s producentom Filipom Miletićem, a oboje su dobili niz komplimenata na račun svog izgleda.

Galerija


Severina je pozirala s producentom Filipom Miletićem te je na Instagramu dala do znanja obožavateljima kako radi na novom albumu. Sudeći po objavi, fotografija je snimljena u studiju u kojem pjevačica snima nove pjesme, a naišla je na odobrenje brojnih njezinih fanova.

Vezani članci Maja Bajamić druga emisija TLZP - 7 Sjetni pogled Gorana Navojca Maji Šuput nije mogao promaknuti, evo što je to tako pomno promatrao Maja Bajamić Maja Bajamić u bombastičnom izdanju neodoljivo podsjeća na još jednu slavnu Splićanku, a pišu joj da izgleda čak i bolje od nje

"Seve, dobar je ovaj frajer", "Čeka se veliki povratak", "Ženo, ti si meni kraljica", "Jedva čekamo", "Konačno", samo su neki od komentara ispod fotografije. Severina inače već neko vrijeme objavama daje naslutiti da u studiju snima nešto novo, a svi nestrpljivo čekaju kako će zvučati njezine nove pjesme.

Inače, već se mjesecima šuška o Severininu kraju braka s Igorom Kojićem. Par je zajedno u javnosti nije pojavio već dugo vremena. Više ne objavljuju ni zajedničke fotke, no oboje o svemu šute. Posljednje informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona

U uskom sportskom kompletiću pokazala da je u formi života, loše navike očito je ostavila iza sebe