Severina je pozirala na terasi kafića u žutoj haljini s visokim prorezom na nogama, a uz nju je iskombinirala bijele tenisice i čarape s natpisom: "Je*e ti se što misle".

Galerija


Nakon posljednjih emotivnih objava Severina je podijelila s pratiteljima svoju atraktivnu fotografiju zbog koje su ubrzo uslijedili brojni komplimenti. 

Vezani članci Severina Seve odala adresu svojeg splitskog doma i posvetila objavu posebnoj osobi: "Bio mi je najdraži" Severina Severina se javila na Instagramu prvi put nakon glasina da je Igor iselio iz njezina stana, pokazala je gdje se trenutno nalazi

48-godišnja pjevačica pozirala je prošlog vikenda u rodnom Splitu na terasi kafića dok je ispijala kavu. Severina na fotografiji nosi žutu haljinu s visokim prorezom na nogama, a uz nju je iskombinirala bijele tenisice i čarape s natpisom: "Je*e ti se što misle". 

Oči je prekrila sunčanim naočalama dok je kosu imala raspuštenu. Severina je uz objavu napisala riječi pjesme Jakše Fiamenga. Njezina fotografija je u 20-ak minuta prikupila više od 10.000 lajkova. 

"Odakle ti čarapice, kraljice? Top su. Trebam neke hitno", "Zakon", "Prelijepa si", "Ljepoto", "Divna", "Savršena", "Divan outfit", komentirali su pratitelji. 

Inače, Severinina objava je uslijedila nakon one njezinog muža Igora Kojića u kojoj je čestitao rođendan svojoj bliskoj prijateljici Aleksandri.

Podijelio je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj nasmijani gledaju jedno u drugo uz koju joj je uputio čestitku za rođendan.

"Sretan rođendan Milice moja", napisao je Kojić preko fotke koju je objavio na Instagram Storyju.

Igor Kojić suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, a sada je na Instagramu posvetio objavu drugoj ženi

Zbog vjetra koji joj je previše podigao suknju bila je na meti pogleda, a i baš je teško povjerovati da ova žena ima 52 godine!