Severina je prije 16 godina nosila reviju Roberta Severa, a svi se još i danas slažu da je zaista zablistala na pisti.

Galerija


Severina Kojić (48) danas je jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, a već dugi iz godina je u centru pažnje domaćih i regionalnih medija, koji prate svaki njezin korak. Sada su objavljene i fotografije iz 2005. godine iz muzeja Mimara, kada je Severina nosila reviju Roberta Severa.

Vezani članci Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene! Severina i Porfirije Severinina odvjetnica kaže da su tvrdnje o prijetnjama patrijarhu neistinite: "Usmjerene su ka širenju mržnje prema Severini"

Severina je na sebi imala elegantnu svilenu haljinu, a svi se još i danas slažu da je zaista zablistala na modnoj pisti. Na licu je imala decentnu šminku te jednostavnu frizuru. Pjevačica je onda inače nosila nešto drugačiji stil, no danas mu posvećuje više pozornosti no ikada te svakom modnom kombinacijom izazove divljenje.

Tijekom godina je Severina dobila i zavidnu vojsku obožavatelja te ostvarila veliku popularnost na ovim prostorima.

Posljednjih mjeseci svi pričaju o navodnom razvodu Severine i njezina supruga Igora Kojića, a zajedno se u javnosti nisu pojavili već mjesecima. Više ne objavljuju ni zajedničke fotke, no oboje o svemu šute. Posljednje informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

Dok se svi čude kako je zaveo jednu od najljepših glumica, on se usred noći iz kluba iskrao s nepoznatom plavušom

Pripijena haljina stvarala joj probleme, ali to ju nije spriječilo da se pohvali bujnom pozadinom i figurom pješčanog sata