Severina je na Instagramu posvetila dirljivu objavu Tomažu Panduru, s kojim je surađivala i bila bliska prijateljica.

Galerija


Severina je tijekom svoje uspješne karijere surađivala s brojnim suradnicima i umjetnicima, a jedan od njih je i preminuli slovenski redatelj Tomaž Pandur, kojem je ovih dana na Instagramu posvetila dirljivu objavu.

Vezani članci Maja Bajamić Maja Bajamić u bombastičnom izdanju neodoljivo podsjeća na još jednu slavnu Splićanku, a pišu joj da izgleda čak i bolje od nje Severina U mračnoj pozadini nazire se Severinin bujni dekolte, a izdanje u kojem je pozirala ostavilo je njezine pratitelje bez teksta

Jedna od njihovih najpoznatijih suradnji bila je ona na Severininoj turneji "Dobrodošao u klub" 2013. godine, a s Tomažem ju je povezivalo i blisko prijateljstvo. Njegova iznenadna smrt u travnju 2016. godine od posljedica srčanog udara pjevačicu je jako pogodila te ga se i dandanas često sjeti.

"Dragi moj prijatelju, svima nam nedostaješ. I danas smo pričali o tebi. Naš voljeni Tomaž Pandur", napisala je Severina uz objavu i objavila niz fotografija na kojima pozira s Tomažom, koji je u trenutku smrti imao samo 54 godine.

I Severini pratitelji prisjetili su se Tomaža u komentarima koje su joj ostavili. 

"Svaka čast da si ga se sjetila", "Posebna duša", "Dobar redatelj. Mir njegovoj prašini. Zajedno ste odradili vrlo lijep koncert. Vizualno je i to bilo sjajno", "Bio je čarobnjak", "Baš nedostaje", "Prelijepe slike i jako nadaren čovjek. Užasno da je tako mlad napustio ovu mladu", "Predivni ste", napisali su joj.

Početak njihove ljubavi zaista je posebna priča, a zbog njegova impulzivnog poteza u braku su čak 48 godina!

Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!